Vedete din Romania

#vedete intern #diana dumitrescu #showbiz #Catalin Scarlatescu

Blonda care l-a facut celebru pe chef Scarlatescu

Cel mai dur jurat de la Hell's Kitchen ii datoreaza celebritatea, culmea!, unei blonde din showbiz. Diana Dumitrescu este cea care i-a deschis calea spre faima lui Catalin Scarlatescu, motiv pentru care celebrul chef spune ca ii e dator pe vecie.

Intr-un interviu pentru click.ro, Catalin Scarlatescu a vorbit despre viata personala si s-a autodeclarat un burlac convins, dar asta doar pentru ca nu a gasit pana acum persoana potrivita. Cat priveste femeia care crede ca l-ar cuceri? "In primul rand, trebuie sa aiba cap. Si in cap trebuie sa aiba ceva, mult creier. Asta conteaza cel mai mult, pe urma, restul, e atractia fizica dintre doua persoane", a spus Catalin.

Cat priveste faptul ca a devenit celebru in doar cativa ani, Catalin Scarlatescu e convins ca fara flerul Dianei Dumitrescu n-ar fi ajuns cunoscut de o tara intreaga.


Sursa foto: puterea.ro

"A trebuit sa faca o emisiune in care trebuia sa invite un chef si impreuna cu el sa gateasca ceva. Atunci a fost prima data in viata mea cand am intrat in televiziune. Producatorul, la un moment dat, mi-a zis «Mai taci, mai, din gura, ca e emisiunea noastra, nu-i a ta». Si-asa am ajuns eu sa fac cunostinta cu televiziunea. Am inteles, mult dupa ce am ajuns eu la prima emisiune, ca ei de acolo aveau prima filmare cu mine, acolo m-au vazut producatorii prima data", a mai povestit Catalin. De aici si pana la a fi cooptat in juriul unei emisiuni culinare a fost doar un pas.

CITESTE SI:
Andreea Raicu s-a impacat cu fostul iubit? "Era usor euforica"
Functionarii publici sunt maine in greva. ATENTIE! Nu vor lucra cu publicul!
Cantareata data disparuta in Nepal, jignita de fostul ministru Chiuariu: "Perversa mica"

 

 

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare