Vedete din Romania

#relatie #elena hueanu #idila #anna lesko #elan schwartzenberg

Blonda lui Elan se leapada de Anna Lesko

Elena, blonda pe care paparazzii au surprins-o in masina lui Elan Schwarzenberg, sustine ca nu o cunoaste pe Anna Lesko si nici nu este o fana a ei.

Anna Lesko a incercat sa pastreze aparentele dupa ce fostul sot al Mihaelei Radulescu a fost surprins pe litoral cu o blonda. Ea sustine ca tanara ar fi o fana de-a ei, pe care Elan a plimbat-o cu masina.

Fotomodelul Elena Hueanu , Miss Academy 2009, neaga insa afirmatiile Annei. Ea sustine totusi ca nu se intampla nimic intre ea si Elan, fiind doar o prietena veche.

"N-o cunosc pe Anna Lesko. Stiu ca a declarat ca as fi una dintre fanele ei, ceea ce nu este adevarat. N-are decat sa-si asume afirmatiile, sunt curioasa pe ce se bazeaza cand vorbeste despre mine ca despre o prietena sau vreo fana. Eu cu Elan ma cunosc, nu cu ea!", a spus Elena pentru Ziarul Ring.

Relatiile dintre Anna Lesko si Elan Schwartzenberg nu sunt, conform publicatiei, foarte fierbinti. Desparirea Annei de Codin Matinciuc a fost cauzata de lipsa lui de interes pentru casatorie si, se pare, noul iubit al Annei nu se grabeste nici el sa porneasca o noua familie, din moment ce abia a incheiat procesele cu Mihaela Radulescu.

 

Citeste si

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului