Vedete din Romania

#frauda Sanda Ladosi #audieri Sanda Ladosi #diicot #sanda ladosi #audieri

BOMBA! Sanda Ladosi si sotul sau, ridicati de DIICOT

Bomba in showbiz! Sanda Ladosi si sotul acesteia au fost saltati astazi de DIICOT din propria locuinta. Cei doi sunt suspectati de frauda in valoare de un milion de euro. Cei doi sunt audiati in acest moment la sediul DIICOT.

Sanda Ladosi si sotul ei, Stefan Tache, sunt acuzati de infiintarea unui grup infractional organizat, aderare la grup infractional organizat, delapidare, bancruta frauduloasa, insalaciune de conventie, falsuri in scris, potrivit click.ro.

Sotul Sandei Ladosi a mai fost arestat in 2013, dupa ce a fost acuzat ca a coordonat o retea de evazionisti fiscali. Paguba financiara s-ar fi ridicat atunci la suma de patru milioane de euro.

"In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2008 - 2014, doi suspecti au initiat si constituit un grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune in dauna unor institutii de credit si spalare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obtinute din activitatea infractionala, grup la care au aderat si pe care l-au sprijinit si alte persoane", anunta procurorii.

In total 45 de au fost saltate suspecte in acest dosar, au fost saltate de astazi si duse la audieri.

Sursa foto: ciao.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului