Vedete din Romania

Botezatu este atent cu doamnele si domnisoarele


Femeile din viata lui Botezatu trebuie sa fie extrem de fericite. Designerul recunoaste ca e foarte atent cu doamnele si domnisoarele care-i sunt drage si ca, daca de 1 Martie le daruieste flori, in ziua de 8 Martie le copleseste cu bijuterii. De Ziua Femeii imi place sa fac cadouri scumpe : medalioane din aur, inele, bratari. Au fost ani in care mi-am surprins prietena cu o excursie la Paris, a marturisit in ultimul numar Libertatea. Botezatu a pregatit o serie de evenimente speciale care sa marcheze venirea primaverii. Un maraton de show-uri de moda, care a inceput pe 1 martie si se termina astazi, in Bamboo, cu un spectacol dedicat femeilor: o prezentare de lenjerie intima numai cu barbati!

Creatii purtate la Hollywood

Intre timp, doua ziariste americane au participat, recent, la gala premiilor Oscar de la Los Angeles purtand rochii create de Catalin Botezatu, a declarat designerul care a facut senzatie, la Cluj cu noua colectie haute couture Inmormantare . Jurnalistele au cumparat rochiile dupa lansarea colectiei la New York, un eveniment considerat de echipa lui Botezatu drept un succes, povesteste Click. Chiar daca moartea este un eveniment ce face parte din viata, aceste rochii, care sunt mai degraba elegante decat sumbre, pot fi purtate si la alte evenimente, a declarat creatorul. Ca sa mai inveseleasca atmosfera, urmatoarea colectie, care va fi prezentata in Grecia, va fi roz, cu multi fluturi, ca tot vine vara. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare