Vedete din Romania

Botezatu, pe doua continente

In Saptamana Luminata, creatiile sale au stralucit pe doua continente: in Asia si in America. La Tokyo, numele designerului roman a fost rostit de doamnele si domnisoarele prezente la premiera spectacolului “Opus Avantra”, sustinut de mezzosoprana italiana Donatella Del Monaco si pianistul Alfredo Tisoco, povesteste Jurnalul Nartional.

Cunoscuta artista a imbracat tinute marca Botezatu fermecand audienta nu numai prin vocea sa extraordinara, ci si prin aparitia scenica extrem de eleganta. Catalin nu a putut fi prezent la premiera de la Tokyo, caci se afla pe continentul american.

El si-a prezentat noua colectie haute couture la Chicago. Catalin Botezatu a fost primit ca un adevarat star. Gazdele i-au oferit toate conditiile pentru ca vizita sa fie una de neuitat - de la limuzina pe care a avut-o la dispozitie tot timpul si pana la castingul desfasurat in luxosul hotel Renaissance , unde s-au prezentat manechine apartinand celor mai mari agentii de modele din America: Ford Models si Elite Models.

De aici, creatorul de moda va pleca la New York pentru a-si prezenta creatiile pe Broadway, in cadrul Zilei Romaniei, eveniment care se va desfasura la data de 3 mai.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare