Vedete din Romania

#Brigitte Sfat Ilie Nastase #brigitte sfat #ilie nastase #scandal

Brigitte Sfat si Ilie Nastase, scandal monstru!

Desi Brigitte Sfat si Ilie Nastase nu mai formeaza un cuplu de cateva luni, scandalurile dintre cei doi continua. Brigitte s-a mutat inca din luna martie din caminul conjugal, deoarece nu mai suporta scandalurile zilnice din cuplu. Cu toate acestea, cei doi au plecat impreuna la Budapesta, in concediu.

Intorsi in tara, cei doi au starnit un scandal monstru la tv. Motivul a fost faptul ca fostul tenismen a incarcat frana cu acceleratia, iar acest lucru a scos-o din sarite pe Brigitte.

"De ce trebuia sa-mi amintesti ca ai 71 de ani. Deja esti antipatic, pe bune. Eu vreau sa ramanem prieteni daca ne despartim, nu trebuie sa fim neaparat dusmani. Eu sunt separata de el, din martie. Eu sunt la mine in oras, imi fac programul meu, iar tu ai dorit sa vii cu mine. De ce am acceptat? Pentru ca in momentul de fata nu exista nicio persoana in viata mea, sunt singura si din doua rele intotdeauna il aleg pe cel mai mic. Eu caut pe site-uri barbati. Caut un barbat care nu minte si sa arate foarte bine. Bogat, asa si asa, nu ma intereseaza foarte bogat, sa nu fie foarte sarac", a declarat Brigitte la Maruta.

Au urmat o multime de discutii in contradictoriu, iar cei doi si-au iesit din fire, mai ales dupa ce bruneta l-a amenintat din nou pe Ilie Nastase ca pleaca. Scandalul a continuat, iar bruneta si-a amintit cum tenismenul a incurcat frana cu acceleratia. "Hai sictir, piciorul tau o fi mare! Cum adica sa apesi acceleratia in loc de frana?! Taci, ma, din gura, vezi-ti de treaba! Doamne, bine ca nu am facut accident pe autostrada. Doamne Iisuse, iti multumesc. Am crezut ca e o gluma", a tipat puternic bruneta la Ilie, scrie click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare