Vedete din Romania

Britney este gravida

Adnan Ghalib, paparazzo -ul care este implicat intr-o relatie cu cantareata Britney Spears, va deveni in scurt timp tatic, relateaza publicatia americana Star. La numai cateva saptamani dupa ce cantareata si fotograful au facut o vizita la Rosarita Beach din Mexic, unde cei doi au schimbat juraminte de dragoste, Adnan se lauda prietenilor lui ca va avea un copil.

Un vis implinit

Britney este un vis implinit de a lui Adnan. El stie ca daca va avea un copil cu agitata cantareata, s-a asigurat pentru toata viata”, a declarat un apropiat al fotografului. Dar in timp ce Adnan, in varsta de 35 de ani, este in culmea fericirii, familia cantaretei nu pare a avea aceasi reactie.

Parinti nu sunt de acord

Tatal cantaretei, Jamie, care a reusit sa ii stabilizeze intr-o oarecare masura viata, impreuna cu Lynne, mama acesteia nu sunt foarte entuziasmati la gandul unui nepot in plus. “Parintii ei sunt constienti ca Britney nu poate sa aibe grija de inca un copil” a declarat o sursa apropiata familiei Spears. Mai ales ca sora mai mica a cantaretei, Lynn Spears, in varsta de 16 ani, este de asemenea insarcinata. Presa americana a relatat inca de saptamana trecuta ca Britney ar da semne ca ar fi insarcinata. In timp ce vedeta a iesit sa manance in oras, paparazzii americani au observat o rotunjime in zona abomenului. Ea a fost fotografiata nu doar cu un abdomen rotund ci si cu fata umflata, stare specifica unei femei insarcinate . Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului