Vedete din Romania

Britney Spears si-a vizitat copii

Britney Spears si-a vazut copii pentru 3 ore Sambata, dupa ce avocatul vedetei si avocatul fostului ei sot, Kevin Federline, au ajuns la un acord in cursul zilei de vineri. Baietii, Presoton, in varsta de 2 ani si Jayden in varsta de 1 an, au parasit casa lui Kevin, din cartierul Tarzana, Sambata diminieata, insotiti de un agent de securitate al tatalui lor care i-a dus pana la casa cantaretei din cartierul Studio City.

Influenta pozitiva

O sursa implicata in procesul de custodie a copiilor intre Britney si Kevin, a declarat ca “in acest caz adevaratul erou este tatal cantaretei, Jamie, care s-a ocupat de toate aspectele delicate ale procesului si care a ajut-o foarte mult pe fica lui.”

Vizita de 3 ore

Acceasi sursa a confirmat publicatiei americane People, ca si tatal vedetei si psihiatru ei au fost prezenti la intalnirea dintre Britney si baietii ei, intalnire ce a durat aproximativ 3ore. Reuniunea dintre Britney si baietii ei este prima dupa o perioada lunga de timp in care vedetei i-a fost iterzis sa isi viziteze copii. Aceasta nu si-a mai vazut copii de pe data de 3 ianuarie. Atunci printesa pop a suferit o cadere nersoassa si a incercat sa se sinucida. Din cauza ca atitudinea ei a reprezentat un pericol pentru ea si pentru cei din jurul ei, cantareata a fost internata si a inceput un tratament medical . Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare