Vedete din Romania

Britney Spears va avea o lege

Britney Spears s-ar putea sa aiba o lege cu numele ei. Asta in cazul in care consilierul municipal din Los Angeles, Dennis P. Zine, reuseste initiatila legislativa. El propune o zona de siguranta ca sa protejeze intimitatea tuturor persoanelor publice. “Zona de protectie” va fi construita pentru celebritati, trafic, afaceri si spitale. De asemenea consilierul local american intentioneaza sa introduca un sistem de licente pentru paparazzi. Daca acestia vor viola zona de siguranta, risca sa isi piarda licentele si asta va insemna ca nu vor mai putea face bani din fotografii. “Picatura care a umplut paharul a fost ca a trebuit sa cheltuim 24.000 de dolari ca sa escortam o ambulanta la spital. Nu sunt impotriva dreptului de a face o poza, dar sunt ingrijorat de impactul pe care il are asupra publicului.”, a declarat Dennis P. Zine pentru publicatia on-line Radar, facand referire la incidental cand Britney a fost dusa la spital. In statul California sunt deja legi care apara celebritatile de agresivitatea paparazzilor. De exemplu daca un fotograf provoaca stricaciuni in timp ce face fotografii unei celebritati, acesta este raspunzator pentru de trei ori valoarea daunei, iar profitul scos in urma vanzarii fotografiei este de asemenea pierdut.

Britney se antreneaza

“Legea lui Britney” va fi analizata de catre consiliul local la data de 1 martie. Intre timp, Britney se antreneaza la binecunoscutul Millenium Dance Studio. Page Six sustine ca artista, dar mai ales familia ei, au planuri de a incepe un turneu mondial. Unul dintre motivele pentru care familia cantaretei o incurajeaza catre un turneu este ca Britney ar scapa de influenta negativa a fostului manager Sam Lutfi si a iubitului paparazzo , Adnan Ghalib. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare