Vedete din Romania

# cabral emisiune # cabral accident #cabral

Cabral, implicat intr-un accident rutier

Prezentatorul TV Cabral a fost implicat intr-un accident rutier pe autostrada Bucuresti-Ploiesti. Realizatorul TV a marturisit ca s-a speriat de moarte.

Din fericire, nu a patit nimic, iar recent a povestit toate detaliile incidentului pe blogul sau personal.

"Azi noapte mă întorceam prin Ploieşti. Prefer varianta cu autostrada, pun pe cruise şi nu stau cu stres prin toate satele prin care te aştepţi oricând să-ţi sară vreun Trandafir beat cui în faţă.   Ploua sănătos azi noapte. Şi o noapte din aia întunecată, rece şi câinoasă, de te simţi pedepsit că nu eşti acasă.   85km/h pe GPS, cânta Magic!. Ştii piesa, sper… Kiss me!   Ajung lent din urmă o Dacia Papuc încărcată cu ceva, iar ceva-ul acoperit cu o folie de plastic ce flutura ca steagurile albastre-galbene-roşii când cu roşu-galben-şi-albastru. Wink-wink.   Când aproape că ajung în paralel, mă trag şi mai în stânga benzii, să-i arunc omului cât mai puţină apă.   Şi fix când aproape ajung cu botul maşinii în dreptul uşii lui, omul frânează brusc şi trage stânga de volan.   Mi-a îngheţat. Inima.   I-am trântit o frână din toată inima mea de copil, am tras şi mai tare stânga către parapetul de pe mijlocul autostrăzii, în timp ce mă gândeam că-i păcat să ne facem terci în aşa noapte urâtă.   În secunda următoare trece prin faţa maşinilor noastre un bursuc. Un urs. Un câine. Un vulp. Un mă-sa pe gheaţă de blănos sinucigaş, că nu ştiu ce era!   Al meu cu papucul o pierde, se răsuceşte de fund şi intră în parapet cu partea dreaptă a maşinii.   Eu frânez la milimetru de el şi de parapet. Nu-mi venea să cred c-am oprit maşina fără… buf!. Totul s-a întâmplat pe o distanţă foarte mică, într-un timp foarte scurt.   Dau avarii.   Omul se dă jos din maşină, îşi pune mâinile-n cap şi dă să se ducă să vadă ce-a păţit maşina.   Săr din maşină şi urlu:   – Suntem pe banda a doua de pe autostradă, trebuie s-o tragem urgent cât mai în dreapta!   Se uită la mine şi zice înciudat…   – Lasă, dom’le, că-i accident, să ne ocolească pe dreapta!   – Nu ne ocoleşte nimeni, ne ia în plin şi ne întinde până dincolo de Plovdiv! E noapte, plouă de rupe, hai să tragem astea de-aici că iese ditamai rahatul!   Se suie în maşină. O porneşte. Dă uşor cu spatele până ajunge pe banda de urgenţă. Fac şi eu o manevră de ajung în spatele lui. Anunţ accidentul în waze, pornesc şi ceaţa la maşină, îmi pun vesta reflectorizantă, scot triunghiul şi-l duc mult în spatele maşinii.   Omul se uita la mine ca la ultimul nebun. N-am mai zis nimic", a scris Cabral Ibaka pe blogul lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare