Vedete din Romania

Cabral s-a despartit de iubita

Prezentatorul "Povestirilor de noapte" de la Acasa TV a trecut recent printr-o despartire dureroasa, care l-a marcat profund, informeaza Cancan.

Chiar daca pana acum se mai certa cu iubita, Cabral reusea sa-si rezolve problemele, iar conflictele erau aplanate. Insa, de data aceasta, prezentatorul este constient ca persoana draga nu se va mai intoarce, iar despartirea este definitiva.

"A plecat, de data asta de tot, acum stii ca nu se va mai intoarce si certitudinea asta te omoara ? Singuratatea de acum te sufoca, te simti cel mai singur suflet de pe Pamant, stii cu siguranta ca ai cea mai chinuita inima din lume", spune Cabral pe blogul sau.
Dupa ce si-a marturisit sentimentele, prezentatorul a incercat sa se imbarbateze singur, realizand ca nu este singurul om care trece printr-o dezamagire in dragoste.

"Ce, crezi ca esti vreun unicat ?! Cu totii am suferit, am trecut prin asta, ne-am ridicat din praf si am pornit mai departe cu pasi mari! Nu ai mot, nu esti buricul, nu esti varful, esti una dintre furnicile care au trecut prin dragoste", s-a confesat Cabral.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului