Prezentatoarea TV Roxana Ciuhulescu  a anuntat zilele trecute, pe blogul sau personal, ca a pus capat mariajului sau cu omul de afaceri Mihai Ivanescu, dupa 10 ani.

Se pare insa ca neintelegerile intre cei doi au aparut insa cu mai mult timp in urma, iar divortul s-a pronuntat mult mai devreme decat a fost facut anuntul.

”Roxana şi Mihai au divorţat chiar după 1 iunie, pentru că nu au vrut să-i strice bucuria fetiţei de Ziua Copilului. Roxana a luat această decizie cu multă maturitate şi discreţie, şi a decis să facă acest pas acum, pentru binele ei şi al copilului. Ea este fericită, la fel şi fiica sa. În ultimul an au fost numeroase certuri, discuţii care nu făceau bine copilului. Fetiţa lor chiar aştepta această mutare. Mihai are programul standard pe care şi-l poate petrece cu copilul, a participat la serbarea de încheiere a anului şcolar, sunt oameni civilizaţi şi contribuie împreună la binele copilului lor.

Cât despre partaj, Roxana s-a mutat din casa în care a locuit cu Mihai”,  spus o sursă din preajma Roxanei Ciuhulescu pentru click.ro.

  •   2017-06-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Stefan Pavel

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii