Vedete din Romania

Carla Bruni a fost concediata

Prima doamna a Frantei, Carla Bruni -Sarkozy, si-a pierdut postul de " redactor -sef special" al cotidianului Liberation la doar cateva ore dupa ce fusese propusa in aceasta functie.

Presedintele-director general al publicatiei, Laurent Joffrin, anuntase, in sedinta de redactie din 18 iunie , intentia sa de a o numi pe Carla Bruni-Sarkozy in functia de redactor-sef pentru o zi, la editia de sambata a cotidianului, informeaza revista Marianne, in editia electronica.

Aceasta alegere se inscrie in campania de promovare a celui mai nou album al Carlei Bruni, care urmeaza sa fie lansat pe 21 iulie.

Jurnalisti nemultumiti

Propunerea a fost primita cu ostilitate de jurnalisti, care s-au aratat nemultumiti de faptul ca sotia presedintelui va fi promovata in paginile ziarului, recunoscut ca avand vederi de stanga, opuse regimului Sarkozy.

"SCPL dezaproba orice eventuala operatiune de comunicare in beneficiul Carlei Bruni-Sarkozy la Liberation, care ar putea avea consecinte dezastruoase asupra imaginii ziarului in momentul in care cititorii sai sunt in cautarea unor repere. Date fiind statutul sau si pozitia actuala, cerem sa i se rezerve doar un tratament strict jurnalistic", a declarat Societatea Civila a Personalului de la “Liberation”.

A renunta la idee

In consecinta, Laurent Joffrin a renuntat la idee, dar a explicat ca decizia nu are legatura cu reactia jurnalistilor, povesteste Click.

“In contextul actual, o astfel de initiativa ar fi suspectata drept un mod de a-i face jocul lui Sarkozy. Iar noi nu vrem asta. Eu am ascultat CD-ul Carlei Bruni. Nu e rau. Dar imi dau seama ca initiativa nu ar fi inteleasa”, a precizat el, care a mai spus ca Primei Doamne a Frantei i se va propune un simplu interviu.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului