Vedete din Romania

#vedete extern #showbiz #carla bruni #donald trump

Carla Bruni, despre relatia cu Donald Trump

Carla Bruni, fosta Prima Doamna a Frantie, a a facut noi destainuiri intr-un interviu pentru The Daily Beast privind relatia sa cu actualul presedinte american, Donald Trump!

Povestea lor a fost legata de un singur detaliu, care, conform Carlei, este o minciuna – faptul ca Donald si-a parasit fosta sotie, pe Marla Maples, in 1991, pentru ea. Dupa ce Donald Trump a confirmat informatiile, Carla Bruni le-a negat cu vehementa, spunand ca nici macar nu a fost vreodata singura cu miliardarul.

In 1991, cu mult inainte ca sotul lui Bruni si Donald sa intre in politica, Carla a declarat pentru Daily Mail ca Trump a fost „in mod clar un nebun” si a fost „profund jenata” de intreaga incercare a lui de a se asocia cu ea. si acum, in cel mai recent interviu, artista de 49 de ani l-a pus la punct pe actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. “intreaga situatie era foarte vaga si pur si simplu nu exista.  Asa ca am fost foarte surprinsa cand a fost publicata in presa”, a declarat ea, sustinand ca Trump a  povestit o aberatie: „A fost o minciuna”.

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului