Vedete din Romania

#carmen harra #elena basescu #clarvazatoare #divort

Carmen Harra a prezis divortul Elenei Basescu. Iata ce a declarat clarvazatoarea

In urma cu trei ani, Carmen Harra a declarat ca relatia Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu nu va dura mult timp, ajungandu-se la divort.  Drept dovada, in urma cu doar cateva zile au inceput sa apara zvonuri legate de divortul celor doi.

La doar un an dupa casatoria Eleni cu Syda, Carmen Harra a analizat casnicia cuplului si a prezis atunci si nasterea celui de-al doilea copil, micutul Traian.

"Am facut interpretarea numerologica folosindu-ma de datele lor de nastere. Mariajul dintre Elena si Bogdan are sanse 50%-50% in urmatorii patru-cinci ani si dupa aceea cred ca fiecare o va lua pe drumul lui. Ii tine impreuna doar o influenta externa", dezvaluia Carmen Harra, la acea vreme.

"Elena genereaza, de fapt, aceasta ruptura pentru ca e agresiva, are multe trasaturi din personalitatea lui Traian Basescu. E foarte autoritara si dificila. insa Bogdan, cand pleaca, nu se mai intoarce si va incerca sa stea departe de familia ei. Pentru ca acolo, daca nu respecti anumite reguli, suporti consecintele, e foarte multa razbunare. Nefiind compatibili, le e greu sa mentina soliditatea relatiei. Nu te poti tolera in timp daca nu esti compatibil. Daca suntem incompatibili, putem avea 100 de copii impreuna si averi uriase, ca relatia nu rezista. Daca voiau sa ramana impreuna, trebuiau sa se casatoreasca pana in aprilie 2011, insa ei au facut asta mai tarziu. E vorba de incidenta timpului. Poti face orice intr-un an prost, ca nu se mai cladeste nimic", declara Carmen Hara pentru ring.

"El e foarte materialist, va trece repede peste ruptura si va gasi imediat pe altcineva, o femeie mai tanara decat el care e ceva in arta, in muzica. Se va recasatori in cel mult sase ani si e posibil sa aiba doi copii cu viitoarea sotie. Ea insa va ramane cu ambii copii si ii va fi mai greu sa gaseasca pe altcineva. Va fi marcata de aceasta separare si nu va mai avea alti copii. in urma despartirii, ea ii va plati niste bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relatia asta cu ceva in buzunar, nu cu mana goala", a adaugat Carmen Harra, potrivit ziarulring.ro.

Dupa declaratiile referitoare la divort, Carmen Hara sustine ca a fost amenintata si era sa fie linsata.

"La vremea respectiva, am fost supusa unor presiuni uriase pentru ca am indraznit sa spun un adevar rezultat numerologic. Numerologia e codificarea timpului si e cea mai exacta stiinta. Mi s-a spus ca ea (Elena – n.r.) s-a dus la taica-sau plangand la prima ora si a fost un scandal monstru, era sa fiu linsata. Ca cine e aia care a spus si sa facem ceva… Mi s-a transmis prin diverse persoane sa plec cat mai repede din Romania. A fost o presiune incredibila asupra mea, nu va puteti imagina… Cum am indraznit sa spun ca fata presedintelui va divorta?! Am indraznit si am avut din nou dreptate!", a mai precizat ea.

Sursa foto: teotrandafir.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare