Vedete din Romania

#critici designeri #critici Carmen Iohannis #vedete intern #showbiz # sotie klaus iohannis # iohannis presedinte #klaus iohannis #carmen iohannis

Carmen Iohannis, luata deja in vizor. A fost criticata aspru din prima zi la Cotroceni

Nici nu a ajuns bine la Palatul Cotroceni, ca prima doamna a si ajuns tinta criticilor. Cine sunt cei care au un cuvant aspru de spus vizavi de Carmen Iohannis? Stilistii! Sau cel putin o parte din ei.

Tinuta purtata de Carmen Iohannis la ceremonia de depunere a juramantului de presedinte al Romaniei de catre sotul sau, Klaus Iohannis, a starnit atat comentarii pozitive, cat si critici aspre. Carmen Iohannis a purtat o rochie alba cu imprimeu floral gri, cu maneca scurta si cu o palma deasupra genunchiului. In vreme ce unii s-au declarat incantati de alegerea vestimentara a primei doamne, altii au considerat-o o alegere neinspirata.

Sursa foto: stiripesurse.ro

"Tinuta este nepotrivita pentru aceasta ocazie, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vede al croiului. Rochia trebuia sa fie cel putin doua palme mai lunga si cu maneci trei sferturi, sau chiar lungi si obligatoriu de culoare inchisa, datorita solemnitatii. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fara nicio portita de iesire. Adica nu merg inovatiile. In plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alura varatica", a explicat Adina Buzatu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:

E oficial! Iata cum a fost surprinsa Mihaela Radulescu impreuna cu noul ei iubit!

A recunoscut! Un actor celebru, sex cu trei minore

Un mare artist vine in sfarsit la Bucuresti! Unde va fi concertul

Stilistul vestimentar a mai adaugat insa ca gafele de acest fel erau de asteptat. "Astfel de derapaje sunt normale la inceput. Cu siguranta, Carmen Iohannis urmeaza sa apeleze la sfaturile specialistilor care o vor initia in regulile evenimentelor cu protocol inalt", a incheiat Adina Buzatu.

Chiar daca nu e stilist, Mircea Badea obisnuieste sa critice orice ii iese in cale, iar proaspata prima doamna nu a scapat nici ea. "Rochie inflorata deasupra genunchiului la investire?!?!", a scris el pe Facebook.

Sursa foto: click.ro

Despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis se vorbeste deja de cateva saptamani bune, inca de la alegerile prezidentiale. Iulia Albu a avut atunci un cuvant de spus.

"Din punctul meu de vedere, doamna Klaus Iohannis (Carmen Iohannis - n.r.) a avut o tinuta potrivita in turul doi. In primul tur, nu. I-am recomandat ce sa poarte si a tinut cont de ce am zis. Esarfa roz ne ducea cu gandul la Elena udrea, nu la Iohannis. Tinuta din turul doi e usor anosta, dar sa nu uitam ca e profesoara. O sa o intreaca pe Michelle Obama. Daca va avea grija si o echipa potrivita, o sa devina mai iconica. Poate lucra cu multi oameni, nu neaparat cu mine. Apreciez ca ascultat sfaturile unei persoane care are pregatirea necesara ca sa vorbeasca despre tinuta", a spus fashion editorul intr-o emisiune TV.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare