Vedete din Romania

#raluca sandu #divort #in vitro

Casatoria Ralucai Sandu s-a terminat din cauza infertilitatii

Raluca Sandu a dezvaluit ca motivele esecului casniciei ei cu americanul Todd Medina au fost probleme de fertilitate si distanta deoarece  nici unul dintre ei nu voia sa-si paraseasca tara natala.

Dupa ce a renuntat la tenis si s-a casatorit, Raluca Sandu si sotul ei au inceput sa-si doreasca un copil. Vedeta si sotul ei, stabiliti in Statele Unite, au incercat timp de trei ani sa aiba un copil, dar eforturile lor au fost in zadar.

“Dupa primul an devenise deja o obsesie, dupa alte sase luni am apelat la un specialist care ne-a spus ca natural nu vom putea concepe, ci doar cu tratamentele de fertilitate, adica in vitro ”, a declarat Raluca pentru revista Confidential .

In urma unui tratament de sase luni cu injectii zilnice, Raluca a ajuns in momentul fertilizarii, dar o greseala de laborator a compromis procedura ce nu a fost dusa la bun sfarsit. Solutia a fost repetarea intregului tratament inca o data, dar vedeta nu a putut sa o finalizeze.

Stresul provocat de tratamente a creat distanta emotionala si fizica intre cei doi. Cum nici unul nu a acceptat sa se mute definitiv in tara natala a celuilalt, s-au despartit si a urmat divortul.

Foto: Libertatea


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare