Vedete din Romania

#nunta #showbiz #nunta pepe #vedete intern #nunta vedete # nunta connect r #superstitii nunta

Casatorii de vedete puse sub semnul intrebarii. Ce au facut ele la nunta le poate aduce ghinion!

"Nu face aia, ca e semn rau!", "Nu face ailalta, ca aduce ghinion!". Iti suna cunoscut. Sunt vorbele pe care le auzi fie ca e nunta, fie ca e botez. Iar vedetele nu scapa de gura superstitiosilor, care gasesc mereu interpretari de rau agur pentru tot ceea ce li se intampla celebritatilor.

Connect-R si-a ratacit verighetele

Sursa foto: spynews.ro

Connect-R s-a casatorit duminica religios cu Misha, femeia impreuna cu care are o fetita. Ceremonia nu a fost insa lipsita de emotii. Cu doar cateva momente inainte de inceperea slujbei s-a creat un moment de panica intrucat disparusera verighetele. Mai exact, cavalerul de onoare responsabil cu inelele era de negasit. Mirele a iesit in graba din biserica si, vizibil enervat, a dat doua telefoane. Dupa cateva minute bune, cavalerul a adus verighetele in siguranta. Insa momentul este interpretat drept unul de rau augur, traditia spunand ca ratacirea verighetelor inainte de cununie aduce ghinion.

CITESTE SI:

Proasta inspiratie sau lipsa de imaginatie? 16 vedete in aparitii ridicole
Rasturnare de situatie. Turcasiu nu a divortat! Iata cine e vinovat pentru scandal
Ducesa Kate, in razboi total cu soacra: "Minte pentru ca e prea lenesa!"


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Un alt semn rau e considerat si faptul ca artistul le-a interzis invitatilor sa ii fure mireasa, asa cum cere traditia.

Sursa foto: libertatea.ro

Un alt element interpretat de carcotasi ca fiind semn rau este si faptul ca nasa, Raluca Pascu, a fost imbracata in negru din cap pana in picioare.

Nunta lui Pepe, un sir de superstitii


Sursa foto: click.ro

Raluca a copiat probabil modelul nasei sale, Andra, care, in urma cu trei luni, atunci cand a cununat-o cu Pepe, a purtat tot o rochie neagra. Cu asta a inceput de fapt si seria superstitiilor legate de nunta latino-loverului mioritic.

Daca ar fi fost sa ne luam dupa traditie, cei doi trebuiau deja sa fie despartiti demult. Si asta pentru ca s-au casatorit exact in ziua in care Pepe a implinit 35 de ani, lucru interpretat ca aducator de ghinion, iar Pepe nu a rezistat si a cantat la propria-i nunta, ceea ce nu se face daca vrei sa-ti mearga bine in cuplu, spun gurile rele. Cu toate astea, Pepe si Raluca sunt mai fericiti ca niciodata, iar peste cinci luni urmeaza sa mai aiba un copil.

Teo Trandafir, nunta de ziua ei

Sursa foto: libertatea.ro

Nu doar Pepe a tinut sa se insoare chiar la aniversarea lui, ci a facut-o inainte si Teo Trandafir. Prezentatoarea TV s-a maritat pe 2 iunie, in ziua in care implinea 44 de ani. In cazul ei, casatoria nu a fost incununata de succes, tinand cont ca s-a incheiat dupa doar jumatate de an.

Victor a vazut-o pe Bianca in rochie de mireasa

Sursa foto: cancan.ro

Si casatoria lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu se pare ca a fost urmarita de ghinioane inca de cand s-a incheiat. Si asta pentru ca Victor a vazut-o pe Bianca imbracata in rochie de mireasa inainte de nunta. In plus, porumbeii, care simbolizeaza iubire, pace, fidelitate si noroc, nu au vrut sa zboare la iesirea din biserica.

Un alt semn care a prevestit despartirea rapida a fost si faptul ca mireasa s-a impiedicat chiar in ziua nuntii. Si tot o vorba din batrani mai spunea ca mireasa nu are voie sa apara singura in fotografiile de nunta, iar diva si-a facut un selfie.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare