Vedete din Romania

#vlad huidu #showbiz #giulia anghelescu #diana munteanu #adrian mutu #claudiu niculescu #consuelo #lora #Dan Badea #vedete intern # divort vedete

8 vedete pe marginea prapastiei. Ce li s-a intamplat

Viata vedetelor nu-i mereu pe roze. Si ele se cearta si se impaca, iar in cuplurile unde si sotul si sotia sunt celebre, atunci sansele ca mariajul sa ajunga pe un butoi cu pulbere sunt mari. Iata 4 cupluri de vedete care au ajuns in impas:

Lora si Dan Badea

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

De un an de zile, Lora si Dan Badea nu s-au mai afisat impreuna, dar nimeni nu a banuit necazurile care macina cuplul. Relatia scartaie si de vina ar fi programul incarcat care a dus la distantarea dintre cantareata si actor. Lora a facut chiar si o trimitere la un posibil divort.

"In relatia mea cu Dan exista iubire si exista respect, dar uneori nu este de ajuns. Noi ne-am facut un mare bine unul altuia, nu ne-am cunoscut intamplator, am adus mult bine unul in viata celuilalt, am facut lucruri impreuna, ne-am ajutat reciproc. Am luat in calcul si varianta de a divorta. In viata, trebuie sa fii confortabil cu orice situatie si sa accepti ca ti se poate intampla orice. Acum stam si ne gandim amandoi ce o sa facem pe viitor? Eu ma bucur de un singur lucru, noi nu avem certuri, nu avem scandaluri, nu ne facem reprosuri. Doar ca nu ne gasim timp, unul pentru celalalt. Totul se duce intr-o directie diferita, care ma sperie. Dar nu vom lua o decizie pripita, vom sta, ne vom gandit si vom trece totul prin toate filtrele. Relatia noastra e ca un copil care e neglijat. Iar acum trebuie sa ne gandim daca putem continua, daca avem suficient incat sa putem continua", a declarat Lora pentru cancan.ro. Lora Petrescu si Dan Badea s-au casatorit in urma cu doi ani.

Citeste si:

Iata rochia miresei lui George Clooney! E de-a dreptul spectaculoasa!

Blasfemie? Vedete care si-au pus Biserica in cap

6 vedete care si-au distrus singure cariera

 

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu

Sursa foto: click.ro

O femeie pare sa fi stricat si fericirea cuplului format din Diana Munteanu si Claudiu Niculescu. Apropiatii celor doi spun ca mariajul acestora, care dureaza de sapte ani, este in impas, ba chiar ca Diana si Claudiu ar vorbi deja despre un divort.

Initial, racirea relatiei dintre Diana si Claudiu a fost pusa pe seama faptului ca cei doi s-au vazut in ultima vreme extrem de rar, el fiind mai intai antrenor la Valcea, apoi la Mioveni. "”Locuiesc la Pitesti. Imi este mai bine asa, sunt mai aproape de echipa", a declarat Claudiu pentru click.ro, fara sa nege ca ar avea totusi probleme in casnicie. Insa jurnalistii publicatiilor tabloide au aflat de existenta in viata lui Niculescu a unei a doua femei, pe care ar fi cunoscut-o pe vremea cand a antrenat echipa din Valcea.

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu

Sursa foto: gazetadenavodari.ro

Giulia si Vlad Huidu au avut inca de la inceput o relatie cu nabadai. In urma cu cativa ani si-au spus adio, iar despartirea parea definitiva. Apoi s-au impacat, iar in 2014, la trei luni de la nasterea fetitei lor, cei doi s-au casatorit. Anul acesta, ceva a dat semne ca relatia nu e tocmai roz, atunci cand cuplul a petrecut minivacanta de 1 Mai la mare, dar separat.

"Suntem doua persoane care si-au unit destinele, care se iubesc foarte mult, dar care simtim din cand in cand nevoia sa fim cu prietenii nostri separat. In viata, daca e sa se intample sa te insele se poate intampla oricum. Avem o relatie moderna si uneori avem nevoie de astfel de escapade. Consider ca intr-o relatie, indiferent de situatie, e nevoie de libertate", a spus atunci Giulia.

Consuelo si Adrian Mutu

Sursa foto: bzi.ro

Probleme exista si in cuplul, pana mai ieri de invidiat, Consuelo si Adrian Mutu. Desi zvonurile ca nu mai sunt la fel de fericiti ca la inceput au existat inca din primavara, mai ales ca fotbalistul nu mai fusese de luni bune sa isi viziteze sotia si fiicele stabilite in Republica Dominicana, Adi Mutu a negat ca ar exista neintelegeri cu sotia sa. A fost dat insa de gol de paparazzi, care l-au surprins vara aceasta pe litoral in compania unei tinere blonde, fotomodel de meserie. Tanara a recunoscut ca are o relatie cu "Briliantul" si ca s-au mutat impreuna. E de presupus ca de aici pana la un divort intre Consuelo si Adrian Mutu nu mai e decat un pas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare