Vedete din Romania

#Masterchef #castigator masterchef #aida parascan

Castigatorul "Masterchef" deconspirat inainte de terminarea show-ului

Castigatorul emisiunii "Masterchef", de la Pro TV, a fost deconspirat inainte ca show-ul sa fie difuzat integral pe post. Surse din cadrul show-ului au divulgat presei numele marelui castigator "Masterchef", care va pleca acasa cu 50.000 de euro.

Emisiunea "Masterchef" este un show care se filmeaza cu mult timp inainte de a fi difuzat, asa ca riscul ca unele informatii sa se strecoare in presa este foarte mare, lucru care s-a intamplat si in cazul primului sezon si in cazul celui de-al doilea sezon "Masterchef".

Primele zvonuri in privinta castigatorului au aparut in mediul virtual, care a fost invadat rapid de titluri precum "Iata numele castigatorului Masterchef". Numele castigatorului a fost insa divulgat in presa de site-ul wowbiz.ro, care a dezvaluit ca Aida Parascan este cel de-al doilea castigator al show-ului de la Pro TV.



Aida Parascan este originara din Buzau, insa acum s-a stabilit in Italia, de unde a venit special sa participe la emisiune. La preselectii, Aida a trecut mai departe cu doi de "Da", dupa ce a gatit un desert: tiramisu.

Sursa foto: radardemedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare