Vedete din Romania

# iohannis presedinte # alegeri prezidentiale 2014 #alegeri 2014 #vedete intern #klaus iohannis #showbiz

Cat a costat zambetul lui Iohannis. 3 secrete ale noului presedinte

Zambetul perfect si sincer al lui Klaus Iohannis, cu care a mai obtinut cu siguranta cateva voturi ale indecisilor, poarta semnatura unui profesionist, sustin specalistii. Iata cat a costat:

"Se vede clar ca in urma cu mai multi ani avea probleme cu dantura. Avea spatii intre dintii si o dantura specifica fumatorilor. Este evident ca si-a refacut total dantura, iar cel care i-a facut lucrarea a fost un profesionist, pentru ca lucrarea este impecabila. Acum, daca discutam despre ce anume si-a facut la dantura presedintele, avem doua posibilitati: ori sunt coroane, posibil din ceramica pe zirconiu, ori sunt fatete. Zambetul pare extrem de natural. Coroana ceramica pe zirconiu are un pret de aproximativ 300 de euro pentru un dinte, iar fatetele de ceramica - 500 euro/dinte. Cred ca a lucrat la toti incisivii, caninii si premolarii (n.r.: adica intre 4.800 si 8.000 euro).

Este posibil sa fi suferit si o interventie chirurgicala parodontala. In fotografia veche, dintii par afectati parodontal. Pentru el e foarte important sa aiba dinti frumosi pentru ca linia zambetului e foarte ridicata, foarte inalta si se vede ca-i dezveleste foarte mult cand rade", a declarat un specialist stomatolog pentru WOWbiz.ro.

Intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma unui ziar local, Iohannis recunoastea ca merge regulat la un dentist din Sibiu, pe care-l frecventeaza de multi ani. 

Ca sa arate ca este un roman ca toti altii, Klaus Iohannis a mai facut cateva declaratii vizavi de viata sa personala. Astfel, actualul presedinte prefera ciorba de perisoare, nu bea alcool si s-a lasat de fumat in urma cu cativa ani buni.

De asemenea,  Iohannis a recunoscut ca nu a avut niciodata o porecla si nici un nume de alint, nici macar din partea mamei sale, in copilarie. "Am fost Klaus pentru toata lumea", a declarat noul presedinte in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV.

CITESTE SI: Dorinta secreta a Andreei Marin 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare