Vedete din Romania

Cat au castigat in campania electorala

Ce prietenie intre artisti si partide in perioada campaniei electorale! Vedetele canta, politicienii aplauda, iar la final ambele parti au de castigat: unii imagine, ceilalti zeci de mii de euro. Click! a tras de limba impresarii si solistii pentru a afla care sunt tarifele si numarul de concerte cu care acestia defileaza in perioada premergatoare alegerilor.

Andreea Banica, preferata presedintelui Traian Basescu, este se pare si preferata celorlalti politicieni care se dueleaza in campania electorala pentru alegerile locale. Diva blonda conduce detasat topul celor mai ravniti artisti, avand intr-o luna de zile un numar record de spectacole, 62.

“Au fost zile in care Andreea a avut chiar si opt concerte. Am facut drumuri in toata tara. Ea este acum destul de obosita, dar se reface dormind cat mai mult in zilele fara spectacole”, a declarat Lucian Mitrea pentru Click! Tariful Andreei nu este unul de speriat, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care diva blonda a adunat 62 de aparitii. Ea cere 2.500 de euro pentru o ora, totalul electoral fiind de 155.000 de euro.

Andra – 45 de concerte, 157.500 de euro

Logodnica lui Catalin Maruta este una dintre cele mai iubite soliste din tara, iar telefonul tatalui ei, care ii este si impresar, a zbarnait inainte de inceperea campaniei. Pentru ca nu doreste chiar sa se epuizeze, Andra a acceptat, din sutele de oferte, 45 de concerte. Tariful Andrei, foto dreapta, s-a marit la 3.500 de euro pentru un spectacol, iar cand va trage linie va strange 157.500 de euro.

Loredana - 25 de concerte, total 250.000 euro

Cei mai cautati, dar si cei mai costisitori solisti sunt aceia care pe langa melodiile cantate live pot oferi si un show de nota zece. In aceasta situatie e si Loredana Groza, care a fost vanata de partide, chiar daca tariful ei este impresionant: 10.000 de euro pentru aproximativ 50 de minute de cantat live. Lori, foto stanga, este indeosebi solicitata pentru spectacolul de muzica lautareasca “Agurida”, iar in campania electorala actuala solista si-a acontat aproximativ 25 de concerte.

Anna Lesko - 50 de concerte, 125.000 de euro

Basarabeanca este renumita pentru show-urile sale spectaculoase, care impresioneaza toata suflarea masculina, iar partidele politice s-au “batut” sa o aiba in spectacolele lor. Anna Lesko, foto dreapta, a facut un adevarat tur de forta al tarii, pentru a putea onora cele 50 de oferte pe care le-a avut in campania electorala. Cu un tarif de 2.500 de euro pentru un specatcol , Anna se va imbogati, in numai o luna, cu 125.000 de euro, bani pe care i-ar castiga, in mod normal, in cateva luni.

Fuego - 50 de concerte, total 250.000

Preferatul mamelor din Romania, Paul Surugiu alias Fuego, foto stanga, isi exploateaza la maximum vocea melodioasa si talentul in campania electorala. El sta destul de bine la numarul de concerte, avand in vedere faptul ca tariful nu este de ici de colo. Pentru ca presteaza numai live, solistul cere 5.000 de euro pentru o ora de muzica electorala, avand cu aproximatie, un total de 50 de aparitii in toata tara. Un calcul simplu ne da o suma frumusica si de invidiat: 250.000 de euro.

Traistariu - 55 de concerte, 137.500 de euro

Mihai este unul dintre cei mai solicitati artisti si se lauda cu faptul ca nu a refuzat aproape nici o oferta pentru spectacole, in campania electorala.

Astfel, in numai o luna, el a pus mana pe 55 de specatcole, cu tariful de 2.500 de euro, care ii vor imbogati conturile cu aproximativ 130.000 de euro. Afacerist convins, pentru Traistariu, foto dreapta, acesti bani sunt mai mult decat bineveniti, pentru ca ii va investi intr-un salon de kinetoterapie , pe care il va inaugura in Constanta, peste numai cateva luni.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului