Vedete din Romania

#taylor swift #russel crowe #bacsis #david beckham #charlie sheen #bacsis urias #vedete generoase

Cat de darnice sunt vedetele. Iata ce bacsisuri lasa celebritatile

Pentru ca au reusit cu greu sa aiba o cariera de succes si o viata indestulata, multe dintre celebritati nu au uitat sa isi arate respectul fata de munca semenilor. Fie ca merg intr-un restaurant de fite, fie ca merg la un butic de cartier ori organizeaza diverse actiuni de caritate, multe dintre vedete incearca sa ii rasplateasca asa cum se cuvine pe cei oamenii care au grija de buna lor dispozitie. Iata cateva vedete care lasa bacsisuri impresionante:


1. Taylor Swift

Cantareata Taylor Swift i-a surprins intr-un mod foarte placut pe angajatii unui restaurant cu specific italienesc din Philadelphia, Pennsylvania, saptamana trecuta, dupa ce le-a lasat acestora un bacsis de 500 de euro.

Prin aceasta suma, artista si-a arata recunostinta fata de angajatii restaurantului care au acceptat sa stea peste program si sa pregateasca masa pentru ea si stafful sau.

Consumatia s-a ridicat insa la doar la 800 de euro. Impresionata de mancarea foarte buna, Taylor i-a oferit bucatarului si doua bilete la concertul pe care urma sa il sustina in Philadelphia.

Potrivit unui top realizat recent de revista "Forbes", Taylor Swift, in varsta de 22 de ani, este cel mai bine platita vedeta cu varsta de pana in 30 de ani. Averea sa se ridica la nu mai putin de 56 de milioane de dolari. Asa ca generozitatea sa este destul de explicabila, tinand cont de veniturile sale.


2. Russell Crowe

La fel de generos este si actorul Russell Crowe, care la o iesire cu prietenii in Tara Galilor a lasat un bacsis de 600 de lire sterline angajatilor unui restaurant si a platit intreaga consumatie facuta de prietenii sai.


3. Charlie Sheen

Rebelul actor Charlie Sheen nu tine cont de bani, atunci cand este vorba despre fiica sa. Actorul a lasa un bacsis de 200 de dolari pentru fiecare angajat care s-a ocupat de servire cand fiica sa a implinit 16 ani.


4. David Beckham

In perioada in care a jucat in America, fotbalistul David Beckham obisnuia sa frecventeze Joxer Daily's Pub din Culver City. Intr-o zi insa, marinimia sa fata de angajatii acestui pub a mers intr-atat de departe incat a scos din buzunar un bacsis de 900 de dolari, pentru o consumatie de 100 de euro.



Sursa foto: thesun.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare