Vedete din Romania

#catalin botezatu #infarct #testament

Catalin Botezatu: "Mi-am facut testamentul intr-o pasa proasta"

Catalin Botezatu nu urmeaza indicatiile medicilor pentru problemele sale cardiace. In schimb, designerul si-a facut testamentul in urma cu doi ani.

Dupa ce a suferit un infarct in urma cu cinci ani, Bote a fost sfatuit de medici sa accepte o operatie de bypass pentru a-si rezolva problemele cardiace.

Creatorul de moda a refuzat, urmand doar un tratament medicamentos. Zilele trecute, Bote a suferit inca un preinfarct .

Catalin Botezatu a ajuns la medic in urma unor migrene puternice si a fost suprins sa afle ca problemele cardiace au revenit.

"Am umblat prin toata lumea, am alergat extraordinar de mult, si de trei-patru zile ma durea foarte tare capul, lucru care mi se intampla chiar si acum. Nu am mers pentru inima la medic ci din cauza acestei dureri care ma scotea din sarite. De atunci sunt monitorizat non-stop, trebuie sa tin un aparat pe corp pana maine, dar am refuzat internarea pentru ca nu-mi permit acest lucru.

Am foarte multe proiecte, chiar si internationale, in care sunt implicati sute de oameni si e o chestie care tine de profesionalism", a povestit Bote in emisiunea "Acces Direct".

Catalin Botezatu si-a scris testamentul in urma cu doi ani, cand trecea printr-o depresie.

"Mi-am facut testamentul, acum vreo doi ani. Am avut o pasa proasta si mi l-am facut. E normal, moartea este o chestie fireasca, e un pas normal", a marturisit Botezatu.

 

Nici Bianca nu se ingrijeste

 

Fosta iubita a lui Bote, Bianca Dragusanu, a suferit si ea un preinfarct la varsta de 28 de ani. Blonda a recunoscut si ca sufera de diabet si ulcer .

"Mi-a fost foarte greu sa slabesc, am facut foamea si acum am ulcer. La 23 de ani am inceput regimul, am dat jos 15 kg. Si acum ma infometez ca sa ma mentin si sa reusesc, la 28 de ani, sa urc pe podium cu fete de 17. Mananc o singura data pe zi, pana in ora 16.00, si atunci numai frunze", a declarat Bianca, in urma cu cateva luni, pentru Click!

Ulcerul nu e singurul efect al regimului de viata nesanatos pentru Bianca. Blonda sufera si de diabet, despre care crede insa ca a fost provocat de suferintele din dragoste.

"Eu una nu beau niciodata alcool si asta pentru simplul motiv ca sunt bolnava de diabet si nu am voie sa consum bautura", a spus Bianca, in luna mai, in emisiunea "Un show pacatos".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare