Vedete din Romania

#garderoba #designer #colectie #catalog #femeie #tinuta #haine #costum elegant #catalin botezatu #quelle #rochie

Catalin Botezatu reinnoieste garderoba Quelle

Quelle "si-a innoit" garderoba in aceasta primavara cu vestimentatii remarcabile de la binecunoscutul creator de moda Catalin Botezatu . Noul catalog pentru sezonul primavara-vara aduce in prim plan rochii de marca, pentru femei moderne, lipsite de prejudecati, care isi doresc sa fie mereu in pas cu mod, cum spunea insusi designerul acestora - Catalin Botezatu .

Catalin Botezatu este unul dintre putinii designeri care se poate mandri cu numeroase prezentari de moda sustinute atat in Romania, cat in strainatate. In ceea ce priveste colaborarea cu Quelle , din luna martie, multimea de aplauze de admiratie primite din partea spectatorilor a explicat totul: un adevarat succes.

Colaborarea dintre Quelle Romania si Catalin Botezatu a inceput cu mai mult timp in urma, atunci cand Quelle i-a incredintat designerului regia artistica a prezentarilor sale de moda. Motivul pentru care a fost ales tocmai Catalin Botezatu este simplu de inteles: in colectiile Quelle calitatea primeaza, asa ca l-au ales pe cel mai bun.

Realizarea uneii colecţii exclusive pentru Quelle a reprezentat practic pasul firesc in aceasta relatie de colaborare, care s-a inchegat intre Quelle si Catalin Botezatu, pe parcursul timpului. Acesta colectie, formata in mare parte din rochii elegante, va fi lansata si in alte noua tari unde este reprezentat concernul Quelle – Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Croatia, Estonia, Letonia si Grecia.

Catalogul Quelle este cunoscut in Romania ca un adevarat fashion guide. Aceasta a fost de fapt ideea de baza pe care si-a dorit sa o dezvolte fondatorul firmei Quelle, Gustav Schickedanz. Asa a luat nastere colectia exclusiva Catalin Botezatu, caracterizata prin rafinament, eleganta si feminitate, principalele trasaturi caracteristice unei femei.

Creatiile sale aproape ca nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt magnifice, stralucitoare si de-a dreptul captivante. „Rochiile vaporoase cu imprimeuri confera o senzatie de lejeritate si confort, inscriindu-se in acelasi timp in trendul acestui sezon. Adeptele stilului business women se regasesc in noua colectie de compleuri care reinterpreteaza stilul clasic, conferindu-i o nota sic. Rochiile elegante cu aspect de ceremonie fac din femeia Quelle o adevarata diva, o femeie fascinanta”, a declarat Catalin Botezatu.

Rochie verde, seducatoare


Pentru o zi de primavara calda, in care vrei sa te simti minunat si sa arati pe masura, poti incerca aceasta rochie , inspirata din culorile naturii. Verdele este o nuanta efervescenta, optimista, potrivita pentru o persoana energica, activa, plina de viata. Catalin Botezatu a creat aceasta rochie seducator de sexy care sa-ti puna perfect in valoare decolteul. Bretelele arcuite sunt decorate cu pietricele stralucitoare de culoare neagra si pun in valoare linia umerilor. Forma rochiei este usor evazata pentru a subtia picioarele. Rochia se inchide la spate cu fermoar. Pret: 499 lei (Lungime la mar. 38 cca. 90 cm)



Rochie neagra, fermecatoare

Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba ei o rochie neagra . Este unul dintre sfaturile pe care le ofera designerii unei femei. O rochie neagra te scoate din impas atunci cand nu stii cum sa te imbraci, indiferent de eveniment, pentru ca iti confera eleganta si rafinament. Catalin Botezatu a creat o astfel de rochie, fermecator de feminina. Decolteul croit larg este accentuat de mica despicatura in V, iar cusatura de sub bust subliniaza si mai bine forma sanilor. Peste cusaturile arcuite sunt aplicati nasturi cu pietre mici, stralucitoare. La spate, rochia se inchide cu fermoar si slit. Pret: 499 lei. (Lungime la mar. 38 cca. 98 cm)

Rochie cu imprimeuri

Intr-o zi de vara, in care vrei sa-ti pui in valoare feminitatea, poti opta pentru aceasta rochie cu imprimeuri in culori armonioase (verde, negru, alb). Detaliile decorative aduc un plus de farmec imaginii generale. Bretelele inguste, bentita lucioasa cu paiete, aplicata in zona taliei subliniaza linia corpului. Decolteul este foarte frumos pus in evidenta prin intermediul pliseurilor. Rochia se inchide la spate cu fermoar. Pret: 599 lei (Lungime la mar. 38 cca. 110 cm)

Costum elegant

Catalin Botezatu mizeaza pe eleganta femeilor. Cu un astfel de costum, confectionat cu multa migala pana la cel mai mic detaliu, vei arata superb. Este potrivit atat pentru job, cat si pentru un eveniment important, unde se impune o tinuta adecvata. Sacoul se inchide in fata cu doi nasturi. Marginea gulerului, nasturii de pe manseta si cele doua buzunare mici cu clape contrasteaza cu nuanta de baza a costumului. Fusta cu betelie aplicata se incheie la spate cu fermoar si un slit mic. Pret: 699 lei (Lungime sacou la mar. 38 cca. 56 cm; lungime fusta la mar. 38 cca. 52 cm)

Rochiile create de Catalin Botezatu pot fi comandate atat din catalog, cat si direct de pe site-ul www.quelle.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare