Vedete din Romania

#divort #lucia crisan #catalin crisan

Catalin Crisan planuia divortul de cinci ani

Dup ace divortul lui Catalin Crisan a socat multa lume, cantaretul recunoaste ca de fapt iubirea din casnicia lui nu a disparut de curand, ci de ani intregi. Divortul de Lucia este doar finalitatea mai multor tentative de despartire.

Catalin si Lucia continua sa petreaca timp impreuna de dragul copiilor lor, Daria si Raris, desi s-au despartit sufleteste de multa vreme. Casnicia de 14 ani a celor doi urmeaza sa se finalizeze cu un act de divort, dar artistul va locui in continuare cu familia.

"Nu eu am fost cel care a avut initiativa separarii. Acest subiect l-am discutat impreuna cu sotia mea si am luat decizia amandoi. De fapt, am vrut sa divortam de acum 4-5 ani, insa am tot taraganat de dragul copiilor", a declarat artistul pentru Click!

Tot de dragul copiilor, Lucia si Catalin au plecat impreuna intr-o vacanta pe litoral. Cantaretul a pus insa afacerile pe primul loc si i-a lasat singuri o zi la mare, pentru a se intoarce in Bucuresti si a semna un contract. Catalin ar putea aparea in curand la Pro TV, la emisiunea "Serviti, va rog!".

 

  •   2009-07-21
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii