Vedete din Romania

# teo trandafir operatie # teo trandafir kilograme #teo trandafir

Cate kilograme are Teo Trandafir

In urma cu doi ani, Teo Trandafir a facut o operatie de micsorare a stomacului. Prezentatoarea TV a slabit enorm dupa interventie, iar de curand a marturisit si cate kilograme are.

A incercat mai multe diete de-a lungul anilor, insa niciuna nu a dat rezultatele pe care le astepta vedeta. Acum, Teo spune ca este multumita de felul in care arata si de silueta ei.

“Aş mai slăbi, dar toată lumea zice că este prea mult şi atunci nici nu ştiu dacă mai este cazul să mă subţiez prea mult! Mie mi-ar plăcea să mai dau un pic jos, dar nici eu nu prea mai simt de pe unde! Ştii cum e, parcă m-am ţăcănit, zău îţi spun! Ştii că eu am două ţăcăneli, la ghete şi la kilograme, veşnic nu am suficiente ghete şi vesnic am prea multe kilograme! De aceea, acum, aş dori să fiu şi mai suplă. Dar, per total, e bine, chiar foarte bine”, a declarat Teo Trandafir, potrivit "One". “Am slăbit tot ce mă deranja, nu ştiu să spun sigur cât, căci nu m-am cântărit  în kilograme, medicii mă verifică! Cert este că am sub 70 de kilograme, ceea ce mi se pare uriaş, fantastic chiar faţă de câte aş fi putut avea”, a conchis prezentatoarea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare