Vedete din Romania

#impacare #michael douglas #catherine-zeta jones #relatie Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas s-au impacat

Actorii Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au hotarat sa dea o a doua sansa mariajului lor. Michael Douglas s-a intors deja la resedinta pe care acestia o detin la New York, potrivit publicatiei "The Sun".

O sursa apropiata cuplului a declarat pentru publicatia britanica ca impacarea s-a facut de comun acord, deoarece intre ei exista inca sentimente puternice.

"Michael a rugat-o pe Catherine sa ofere casniciei lor o noua sansa, iar ea a fost de acord. Impacarea lor nu a fost facuta doar de dragul copiilor. Atunci cand se simt bine, se inteleg uimitor de bine si acum au decis sa isi rezolve problemele acasa", a declarat un prieten apropiat al cuplului.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au anuntat in luna august ca s-au despartit, dupa o casnicie de 13 ani. Acestia au precizat insa ca ruptura este una temporara si ca nu incape inca vorba de divort. Problemele de sanatate cu care se confrunta cei doi actori au inrautatit relatia lor de cuplu in ultima perioada. Michael Douglas sufera de cancer la gat, iar Catherine Zeta-Jones a fost diagnosticata cu tulburare bipolara.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare