Vedete din Romania

Catrinel Menghia recunoste ca a plans dupa Fodor

La trei ani dupa ce a rupt relatia cu solistul trupei Krypton, topmodelul Catrinel Menghia , in varsta de 22 de ani, recunoaste ca a plans pe umarul unui celebrului designer talian, pe care il considera un frate mai mare, relateaza Click. Candva un cuplu adorat de revistele mondene, Catrinel Menghia si Razvan Fodor , in varsta de 32 de ani isi impart acum celebritatea in mod inegal. El, mult mai putin mediatizat, iar ea cu o notorietate ascendenta, Razvan si Catrinel au ramas amici, cu toate ca drumurile lor se intersecteaza foarte rar.

Dragostea neimplinita lasa urme

Topmodelul se destainuie in cel mai recent numar al revistei “The One” si recunoaste ca despartirea de Razvan nu a fost floare la ureche, mai ales ca la aproape 18 ani, cat avea atunci, dragostea neimplinita lasa urme adanci. Cel care a consolat-o insa a fost nimeni altul decat Giorgio Armani , celebrul creator de moda italian. “Armani este o persoana foarte sensibila, care mi-a fost ca un frate mai mare pana cand am reusit sa-l cunosc pe Massimo. Poate ca am fi rezistat daca Razvan nu ar fi incercat sa cenzureze linia carierei mele. Oricum, trebuia ca la un moment dat unul dintre noi sa facem o concesie carierei sale de dragul celuilat. Atunci, acest lucru era imposibil”, a declarat Catrinel.

Are puterea sa recunoasca

Casatorita acum cu Massimo Brambati , in varsta de 41 de ani, fost impresar de fotbal si colaborator permanent al emisiunilor sportive din Italia, Catrinel are puterea sa recunoasca faptul ca despartirea de Razvan Fodor a fost foarte dureroasa. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului