Vedete din Romania

#vedete 1 decembrie #vedete intern #alina sorescu #dan helciug #showbiz #1 decembrie

Ce fac vedetele de 1 Decembrie

Weekendul prelungit este asteptat de fiecare dintre noi! Pentru vedete insa, minivacanta de 1 Decembrie este o perioada si mai aglomerata decat de obicei!

Dan Helciug isi sarbatoreste ziua de nastere!

Dan Helciug implineste 41 de ani, miercuri (2 decembrie), si a inceput sa faca lista invitatilor inca de pe acum. "Muncesc la petrecerea mea. imi sarbatoresc ziua si vineri ( 4 decembrie) intr-un club din Centrul vechi unde am concert cu Spitalul de Urgenta, iar pentru acest weekend nu m-am decis inca. stiu ca va fi unul aglomerat", a declarat Dan Helciug pentru Click!  

Alina Sorescu inregistreaza piese de Craciun

insarcinata in luna a patra, Alina Sorescu este foarte activa si vrea sa profite la maximum de lunile care au mai ramas pana va deveni din nou mamica. De 1 Decembrie, Alina Sorescu va inregistra piese de Craciun cu copiii de la Atelierul de Muzica pe care ii pregateste.

Denisa Tanase - concert la Galati

Nici fetele de la Bambi nu au vacanta in adevaratul sens al cuvantului. Denisa si Raluca Tanase au acceptat sa cante la zilele orasului Galati, asa ca vor fi plecate din Capitala in weelend-ul care se apropie. "Sarbatorim in cel mai frumos mod posibil, pe scena, asa cum ne place noua", a declarat Denisa pentru Click!

Bogdan Vladau, repetitii pentru “Vocea Romaniei”

Weekend-ul se anunta aglomerat si pentru Bogdan Vladau. Concurentul de la Vocea Romaniei repeta din greu pentru show-urile live care incep vineri, unde este antrenat de Loredana. Artistul nu va avea minivacanta de 1 decembrie, ci va fi pe scena chiar de Ziua Nationala, intr-o editie speciala a emisiunii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului