Vedete din Romania

#paste #vacanta #masa #mirela zetea #andreea banica #andra #catalin maruta #ilinca vandici #sanda ladosi #cristi minculescu #oana zavoranu #pepe #monica columbeanu #irinel columbeanu #cristina spatar #iulia albu #al bano

Ce fac vedetele de Paste

Zilele de Paste sunt sarbatorite de cei mai multi romani acasa cu familia, dar unele vedete aleg sa plece in vacanta, profitand de cele cateva zile libere pentru a se relaxa. Sunt insa si cei care respecta fidel traditia si raman acasa pentru a vopsi oua rosii si a gati miel.

Mirela Zetea , vedeta Mondenii, petrece Pastele intr-un mod cat mai traditional. Ea vopseste ouale doar in rosu, si le unge apoi cu ulei. "Cand eram mica si am inceput sa vopsesc oua alaturi de mama, cel mai mult imi placea sa le ung cu ulei, pentru a deveni lucioase. Imi plac ouale rosii, simple, si numai din acestea pun pe masa", a marturisit actrita in Libertatea.

Andreea Banica va vopsi si ea oua inainte de Paste, in timp ce sotul ei pregateste friptura. Daca se va simti bine, cantareata insarcinata va merge sa ia lumina de la manastirea cernica in noaptea de Inviere.

Friptura, mai buna la parinti

Printre cei care se bucura de o masa traditionala , dar nu o prepara chiar ei, sunt Andra si Catalin Maruta, care vor petrece sarbatorile in vizita la nasii lor din Caracal. Dana Savuica impreuna cu sotul si fiica ei are program de vizita la parinti, socri si bunici. Ea va primi de la toti produse traditionale la pachet.

Ilinca Vandici petrece si ea sfarsitul de saptamana cu familia si va ajuta la vopsitul oualelor. "Merg acasa, la Oradea. Eu si mama vom gati si vom vopsi oua. Alin (Cocos - n.r.) nu merge cu mine, dar asta nu inseamna ca ne-am despartit, ci doar ca eu merg la mine acasa", a spus vedeta TV pentru Ziarul Ring.

Sanda Ladosi va pleca duminica la Buzau unde va petrece Pastele cu prietenii, dar se va intoarce repede acasa, pentru a nu o scoate prea mult din mediul cu care este obisnuita pe fiica ei de numai doua luni.

Cristi Minculescu s-a intors in tara si este bucuros ca se simte mai bine si va putea sa fie alaturi de familie si prieteni in noaptea de Inviere. 

Vacanta de Paste

Oana Zavoranu si Pepe au hotarat sa petreaca sarbatorile la munte, dar nu se vor relaxa prea mult, pentru ca, dupa Oana si Pepenumai o zi, pe Oana o asteapta munca in Bucuresti. "In prima zi de Paste vom pleca la munte cu niste prieteni. Ne intoarcem repede pentru ca eu am treaba la Kanal D. Am inceput deja sedintele pentru emisiune", a spus Oana pentru Libertatea.

Intr-o mini-vacanta pleaca si Monica si Irinel Columbeanu. Ei vor sa petreaca Pastele pe litoral, unde Monica va hrani lebedele impreuna cu fiica ei, Irina.

Cristina Spatar nu stie inca destinatia, dar este hotarata sa calatoreasca. Ea vrea sa petreaca mai multe zile alaturi de sot si prieteni si ar putea pleca chiar in Austria.

Muncesc de sarbatori

Elena Gheorghe este in plin turneu de promovare al piesei Balkan Girls. Pentru a avea sanse cat mai mari pentru locul 1 la concursul Eurovision, Elena a ales sa calatoreasca si sa cante. Ea va petrece sarbatoarea in Belgia.

Al Bano vine in Romania. El va canta in Piata Constitutiei in prima zi de Paste alaturi de soprana Monserrat Caballe, iar luni este invitatul lui Catalin Maruta la "Happy Hour".

Spre deosebire de celelalte vedete care muncesc, Iulia Albu nu castiga nici un ban in timpul sarbatorilor pascale. "Invat. Anul acesta dau definitivatul si imediat dupa Paste am examene. Voi incerca sa vopsesc niste oua si sa fac cozonaci, dar cred ca cel mai bine merg la parintii mei, sa gateasca ei", a marturisit ea pentru Ziarul Ring.

 

Echipa monden.acasa.ro ureaza tuturor vedetelor si cititorilor nostri un Paste Fericit, fie ca il petrec in familie cu bucate traditionale, fie calatorind cu prietenii sau muncind.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului