Vedete din Romania

#vedete extern #vedete intern #copii vedete #carmen bruma #simona patruleasa #showbiz #angelina jolie

Ce fac vedetele pentru a-si face copiii celebri de mici

Celebritatea ii ajunge din urma pe copiii vedetelor, care nici nu ajung sa creasca atat de mult pe cat de cunoscuti sunt. Ii ajuta notorietatea parintilor, care, mandri nevoie mare, dar si pentru a satisface curiozitatea publicului, pozeaza pentru copertile revistelor glossy.

Simona Patruleasa si Ingrid



Ultimul numar al revistei "Ce se intampla, doctore?" o are pe coperta pe Simona Patruleasa. Pentru pictorial, prezentatoarea TV a facut echipa cu fiica sa, Ingrid, in varsta de doar 3 ani. "Ingrid este minunata si plina de veselie! In fiecare zi ne surprinde cu o vorba ("eu vreau sa fiti doar voi parintii mei" sau "esti viata mea", "nu pot sa traiesc fara tine"), un gest. Ne jucam cot la cot cu ea. Sabin ii face castele, imbraca papusi si le impleteste parul. Coloram, pictam impreuna, ne uitam la desene sau mergem la film. De la Ingrid invatam in fiecare zi cate ceva si mai ales cum este sa te bucuri de lucrurile marunte", marturiseste Simona Patruleasa.

CITESTE SI:

Si vedetele sufera din dragoste. 4 marturisiri sfasietoare
3 vedete total schimbate in realitate fata de cum le stiai de la televizor
Elena Ceausescu, amanta de profesie? Iata cati barbati i-au trecut prin asternuturi

Carmen Bruma si Vlad

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

La doar patru luni dupa ce l-a adus pe lume pe fiul sau si al lui Mircea Badea, Carmen Bruma a realizat un pictorial pentru revista VIVA!. Prezentatoarea de televiziune a aparut in costum de baie, tinandu-l in brate pe baietel. La shooting a participat si Mircea Badea, care a profitat de moment. "Cand s-au facut pozele am fost si eu ca sa car diverse. Intr-o pauza m-am tras si eu cu fii-miu intr-o fotografie", a scris Mircea Badea pe Facebook. Doar ca el nu a aparut pe coperta revistei.

EBA, Bogdan Ionescu si Sofia Anais



Si prima nepoata a presedintelui Traian Basescu, Sofia, a fost subiectul unui pictorial intr-o revista mondena. Elena Basescu, sotul ei, Bogdan Ionescu, si fetita lor au pozat anul trecut, inainte de sarbatori, pentru prima oara impreuna, pentru revista VIVA!. Mamica si fiica sa au mai aparut apoi si in alte pictoriale.

Angelina Jolie, Brad Pitt si gemenii


Sursa foto: brangelina001.blog.cz

Printre deschizatorii de drumuri in ceea ce priveste acest mod de a-si face cunoscuti copiii se numara Angelina Jolie si Brad Pitt. In urma cu sase ani, cei doi au realizat un celebru pictorial atunci cand actrita i-a adus pe lume pe gemenii Knox si Vivienne. Publicatiile care au cumparat imaginile au platit nu mai putin de 14 milioane de dolari, scria atunci presa tabloida.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului