Vedete din Romania

# ilie nastase divort #brigitte sfat #ilie nastase

Ce spune Brigitte Sfat despre noua relatie a lui Ilie Nastase!

Aflati in plin proces de divort, Ilie Nastase si Brigitte Sfat si-au refacut deja vietile! In timp ce Brigitte Sfat si-a petrecut vacanta in Turcia in compania noului ei partener, Ilie Nastase a fost suprins recent in tandreturi cu o alta femeie!

Brigitte Sfat nu a fost luata prin surprindere de noua relatie a lui Ilie Nastase, afirmand, pentru spynews.ro, ca stia de mai multa vreme despre acest lucru.

„Este relatia pe care o are de mai mult timp. Eu stiam de relatia asta. O cheama Ioana. Noi de foarte mult timp nu mai avem vieti. Noi nu aveam decat o relatie de prietenie si suntem pur si simplu. Eu, bineinteles, ca stiam despre ea, stiam ca e din Constanta, stiam ca se intalnea cu ea in Constanta si sunt fericita pentru el.

Acela era bagajul ei, nu are nicio legatura. Din ce stiu, ei pleaca astazi impreuna intr-o vacanta, in Sardinia. Nu mi-a convenit atunci cand a venit si mi-a luat gentile, probabil sa i le dea respectivei, asta nu mi-a placut, dar mi le-a dat oricum inapoi a doua zi. Ilie oricum este un om foarte potent si cu siguranta isi permite sa cumpere genti la fel de scumpe si pantofi si actualei lui relatii.

Ei pot sa se mute impreuna. In acea casa el sta de un an si patru luni singur, eu am casa mea, eu stau singura. Probabil nu doreste sa isi asume aceasta relatie pana pe data de 26 septembrie, la divort. E normal sa isi refaca viata si eu ma bucur pentru el si oricum mi se pare ca este o persoana, si ea este o persoana matura care stie ce isi doreste de la viata, mie mi se pare ca se potrivesc', a declarat Brigitte Sfat pentru sursa mai sus-mentionata.

Ilie Nastase: "Dansa este soferita mea"

„Am sarutat-o? Eu credeam ca ea m-a sarutat pe mine. Eu am fost inainte cu mai multe domnisoare, nu stiu care este ultima cu care am fost. Arata bine, nu? Eu ma incurc cu femei urate?! Dansa este soferita mea. Am angajat-o soferita, ca eu nu am voie sa conduc pentru ca eu nu am permis. (..) Dupa poze va dati seama daca este iubita sau soferita. O fi iubita, nu stiu. Poate si mai mult o sa fie, nu stiu.

Divortul este peste o luna. In momentul in care cineva baga divort, nu mai ai nicio treaba. Dar pe sotia mea ati vazut-o ca e prin Turcia cu un iubit? Eu ce sa fac? Sa stau ca prostul pe aici sa ma uit?! Eu nu prea pot la varsta mea sa fac nimic, doar sa tin pe cineva de mana, cel mai mult pot sa sarut pe cineva. Eu nu pot sa fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot sa admir o domnisoara si sa fiu dragut cu ea, atat. Mie imi place ca eu sa fiu cele care ia legatura cu ele, nu ele.

Ne-am vazut o data. Daca eu ma vad cu o persoana asta nu inseamna ca e iubitul sau iubita mea. Ne-am sarutat prieteneste. N-am mai sarutat pe buze de...ahaaa, demult. Noi nu ne-am simtit buzele, am fost aproape de buze. Doar am intrebat-o daca a fost buna mancarea”, a declarat Ilie Nastase, dupa ce a fost surprins in trandreturi cu noua sa iubita!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului