Vedete din Romania

# vedete bamboo # victime bamboo # raniti bamboo # incendiu bamboo #club bamboo

Ce vedete au fost prinse in Clubul Bamboo cand a izbucnit incendiul. Marturii cutremuratoare

Clubul Bamboo era cunoscut ca fiind unul de top, de fite, asa ca multe vedete i-au calcat pragul de-a lungul timpului si aproape in nicio seara nu s-a intamplat sa nu vezi macar o persoana din showbiz distrandu-se in clubul patronat de Joshua Castellano. Noaptea incendiului care l-a nimicit nu a facut exceptie. 

Simona Trasca si Loredana Chivu au fost noaptea trecuta in Bamboo, iar blonda a acceptat sa vorbeasca despre teroarea din club la wowbiz.ro. "Eram in club cand a luat foc. Imi amintesc ca a tipat Loredana Chivu: "Fooooc!!!". Am luat telefonul si am fugit cu ea afara. N-am luat genti si haine. S-a creat mare panica. Era negru, fum, nici nu vedeam pe unde sa iesim. Am avut noroc ca am stat la primele mese, Dumnezeu a tinut cu noi. De obicei, noi stateam la mesele din spate", a povestit Simona. 

Cele doua s-au speriat foarte tare, desi, din fericire, nu au patit nimic. Simona spune ca a ajuns acasa in stare de soc si a plans doua ore gandindu-se prin ce a trecut. "Am vazut flacari, funingine, eram neagra pe picioare. Baietii care au stat la masa cu noi au luat gentile noastre si au iesit si ei. Cand am reusit sa iesim din club am luat o la fuga pe strada. Era o zarva si o panica incredibila. Eu am facut soc. Am ajuns acasa si doua ore am plans si am tremurat incontinuu", a declarat pentru sursa citata. 

41 de persoane au ajuns la spital in urma incendiului din noaptea trecuta de la Clubul Bamboo. Sapte au ramas internate, iar un ranit se afla in stare grava. Din fericire, nu a fost inregistrat niciun deces. Clubul Bamboo a ars in totalitate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare