Vedete din Romania

# playboy romania #vedete Playboy #andreea antonescu

Cea mai scumpa aparitie a unei vedete in Playboy Romania. Era minora!

Dan Silviu Boerescu, fostul sef al Playboy Romania, a fost multa vreme unul dintre cei mai invidiati barbati ai tarii datorita jobului sau care presupunea sa dezbrace vedetele momentului. Una dintre cele mai controversate aparitii a fost al unei june in mare voga, dar... minora!

Cea mai scumpa vedeta Playboy a fost Andreea Antonescu. Ea a pozat goala pe cand avea 17 ani (nu implinise 18, cum s-a vehiculat atunci!), cu acceptul tatălui ei, si a luat 30.000 de euro pentru fotografiile incendiare. Negocierile au durat mult, dar Boerescu spune ca a meritat investiţia, ca de altfel in cazul celor mai multe vedete care au ajuns in paginile revistei. 

Totusi, Dan Silviu Boerescu are si trei mari regrete in ceea ce priveste vedetele pe care le-a "ratat". Una este Mihaela Radulescu, care aproape ca a acceptat, dar s-a razgandit in ultimul moment, Andreea Marin - care a refuzat chiar inainte sa i se propuna, dar si Monica Gabor, care la acea vreme era iubita lui Irinel Columbeanu. Desi aparitia ei in paginile revistei probabil ca nu l-ar fi costat prea mult pe seful Playboy Romania, Monica i se parea o fata care nu spune nimic. "Era prea slaba si nu avea sex-appeal. A fost una dintre erorile mele", a marturisit Boerescu. 

"Confesiunile" picante ale lui Boerescu au fost stranse intr-o carte lansata de curand de acesta. Evident, multe dintre secrete nu vor fi niciodata dezvaluite deoarece intre cele pozate si seful Playboy a existat mereu un contract de confidentialitate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare