Vedete din Romania

#anca rusu nunta #vedete intern #valentine's day #andra #catalin maruta #Anca Rusu #vedete indragostite

Cele mai romantice cupluri de vedete din Romania. Iata cum isi dovedesc iubirea!

Sarbatoarea iubirii, Valentine's Day, ne directioneaza atentia catre povestile frumoase de amor ale cuplurilor de vedete din Romania cu adevarat reusite, care rezista trecerii timpului si ne dau motive sa credem ca dragostea adevarata exista.

Se potrivesc de minune, au grija de imaginea lor publica de cuplu si ne mai impartasesc din cand in cand detalii emotionante despre gesturile romantice cu care se surprind reciproc. Ei sunt protagonistii celor mai romantice cupluri de vedete din Romania, care pot inspira indragostitii din lumea intreaga sa iubeasca frumos.

Andra si Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta si-au inceput povestea de dragoste pe platourile de filmare ale postului TVR2, cand s-au apropiat ca prieteni. A urmat apoi participarea Andrei la Festivalul Cerbul de Aur in 2005, cand viitorul ei sot a trimis un curier cu un brat de trandafiri in culisele concursului si a convins-o sa dea o sansa relatiei lor. In anul 2008, cele doua vedete s-au casatorit, iar in 2011 au devenit parintii micutului David.

De-a lungul timpului, cei doi au avut de spus doar cuvinte frumoase unul la adresa celuilalt, Andra marturisind ca prezentatorul de la Pro TV este cel mai bun sot si tata pe care viata i l-ar fi putut darui.

"Alaturi de Catalin nu mi-a fost teama niciodata, este un om care m-a sustinut mereu si am avut impresia ca e genul de sot care, daca ar fi sa ne loveasca vreo cometa, e genul de barbat care ar face rost de o racheta", a declarat Andra in urma cu doua luni.

Dar cel mai romantic dintre cei doi este cu siguranta Catalin Maruta, care a facut nenumarate gesturi impresionante pentru a-si surprinde aleasa. In urma cu cativa ani, de ziua Andrei, prezentatorul emisiunii "La Maruta" si-a invins frica de inaltime pentru a-si demonstra iubirea neconditionata:

"Cand a fost ziua de nastere a sotiei sale, a facut un gest incredibil, cu adevarat nebunesc, de om indragostit! A sarit cu parasuta de la o inaltime considerabila, spre surprinderea tuturor, inclusiv a artistei! Apoi, cand a ajuns la sol, palid la fata, a avut puterea sa o sarute si sa ii ofere un biletel pe care scria 'La multi ani, Andra! Te iubesc'! A vrut sa ii arate ca poate sa treaca peste tot, inclusiv peste temerile de o viata pentru dragostea ei", a povestit presei un apropiat al vedetei de la Pro TV.

Citeste si: Vedete din Romania care-si presimt sfarsitul. Iata ce planuri de inmormantare atipice au

Adela Popescu si Radu Valcan

Fara doar si poate, Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu stabil si romantic. Cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare in urma cu trei ani, la scurt timp s-au mutat impreuna, iar de atunci sunt nedespartiti, dar si dornici sa spuna lumii intregi cat de mult se iubesc.

Adela obisnuieste sa posteze pe blogul personal mesaje romantice si profunde dedicate iubitului sau celebru: "Daca nu ar fi fost Radu in viata mea si as fi fost singura de mult timp, probabil as fi simtit un dor nebun de tandrete, protectie, iubire, lacrimi de fericire! Genul acela de dor care te doare si nu te lasa sa dormi. Dor organic".

Radu este la fel de generos cu declaratiile de amor pentru partenera lui si spune ca ii adora naturaletea si perfectiunea: "I-am explicat de atatea ori ca am cunoscut-o si m-am indragostit de ea naturala, nemachiata, nedormita, nemancata si ea tot insista sa intarziem 10 minute de fiecare data cand iesim in oras, sa-si mai retuseze putin genele sau rujul. Nu am inteles niciodata de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Sa fie mai frumoasa decat e? Mai greu. Cert e ca imi place de ea asa draguta, cum se chinuie in fata oglinzii, sa imi faca mie pe plac, cand eu ma topesc si cand o vad cu cearcane, ciufulita, in pijamaua ei cu ursuleti [...] Asta apreciez cel mai mult la ea: dorinta nemaipomenita de a face lucrurile frumos, perfect, de a fi cea mai frumoasa! Pentru mine!", a scris Radu Valcan pe blogul lui.

Citeste si: Obsesii ciudate ale vedetelor - de la fixatii pentru rimel pana la boli pe care nu le au

Anca Rusu si Stefan Lungu

Anca Rusu si Stefan Lungu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc, al carui farmec consta tocmai in aerul de romantism care il caracterizeaza. Cei doi s-au casatorit in luna aprilie 2013, dupa doi ani de relatie, intr-un scenariu de vis, pe care si-l imagineaza orice femeie.

Astfel, Stefan Lungu a pregatit un an intreg surpriza de proportii pentru viitoarea lui sotie. A organizat pe ascuns o nunta ca in basme intr-un castel din Italia, printre viile de pe dealurile Toscanei. Viitorul mire a adus invitatii din toate colturile lumii in mare secret, iar mireasa a aflat ca urmeaza sa spuna "Da" abia dupa ce a pasit pe poarta castelului.

Pe Anca o asteptau doua rochii de mireasa din care sa aleaga, o petrecere a burlacitelor deja organizata la piscina cu apa termala din Toscana si o sedinta foto la apus, in lanurile de grau. Stefan Lungu a recunoscut in fata tuturor ca Anca i-a schimbat viata intru totul: "O iubesc enorm de mult, ca m-a schimbat, ca m-a facut Stefanul de altadata, mi-a redat zambetul", declara prezentatorul TV imediat dupa nunta.

Anca se declara in continuare cea mai fericita si spune ca sarbatoreste Ziua Indragostitilor in fiecare zi: "Eu si Stefan ne sarbatorim iubirea in fiecare zi! Nu asteptam Valentine's Day pentru o cina romantica sau pentru o escapada la munte sau la mare. Cu toate acestea, nu cred ca ma pot abtine sa nu-i pregatesc iubitului meu pe 14 februarie tortul preferat, cu multa ciocolata, pe care l-am numit tortul iubirii", a declarat vedeta pentru viva.ro.



Sursa foto: viva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare