ong>Valentina Pelinel, Monica Davidescu, Irina Marinescu si Dorotheea Petre sunt doar cateva celebritati feminine care imbratiseaza spiritul cavaleresc si galanteria barbatilor.

Un sondaj efectuat printre mai multe personalitati a aratat ca un cavaler modern trebuie sa fie un model masculin de educatie si cultura si sa-si sustina propriile convingeri.

Sondaj la nivel global

Sondajul facut la nivel global releva faptul ca 71% din cei 3000 de respondenti considera ca viata tuturor ar fi mai implinita daca valori precum onoarea, loialitatea si galanteria ar face parte din conduita noastra zilnica.

Starurile vorbesc

Monica Davidescu crede ca un cavaler "trebuie sa aiba simtul dreptatii, al responsabilitatii si sa-si sustina propriile convingeri. Trebuie sa stie ce inseamna sa fii bun si sa nu-i pese cand cineva il vede varsand o lacrima".

De la Valentina Pelinel aflam ca "a trai cu onoare, loialitate si galanterie inseamna in primul rand a te respecta pe tine insuti si a trai in armonie cu oamenii, cu natura, cu tot ceea ce ne inconjoara. Educatia are un rol important in formarea acestor calitati, dar tine si de caracterul omului, conjunctura, mediul de familie."

Mihaela Glavan detaliaza, spunand ca "un cavaler modern trebuie sa aiba coloana vertebrala , sa fie loial neconditionat, sa isi asume deciziile luate si sa fie pregatit oricand sa-i ajute pe cei in care crede."
  •   2009-03-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

M. Florin

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii