Vedete din Romania

#angela gheorghiu #dezvaluiri #relatie #eurovision #Cezar Ouatu

Cezar Ouatu, dezvaluiri despre relatia cu soprana Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a vorbit in premiera ieri-seara despre relatia sa cu soprana Angela Gheoghiu, dupa ce presa a tot speculat in ultima vreme ca acestia nu au doar o relatie profesionala, ci traiesc, de fapt, o frumoasa poveste de dragoste.

Invitat in cadrul unei emisiuni de la Acasa TV, Cezar Ouatu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat concret ca ar avea o relatie de dragoste cu soprana Angela Gheorghiu.

"Ideea este in felul urmator: noi facem muzica impreuna. Angela este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Noi am iesit de cateva ori, am baut o cafea, dar atat. Un cuplu este deja format si va fi vazut pe scena de la Moscova, unde vom avea spectacol. Noi, cantaretii de opera, avem o relatie uneori chiar intima, as putea spune, in sensul ca avem o intimitate actoriceasca intre noi, datorita rolurilor pe care le interpretam", a declarat Cezar Ouatu.

Zvonurile ca Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu ar avea o idila au aparut dupa ce soprana l-a felicitat pentru castigarea selectiei nationale la Eurovision, folosind apelativul "suflet".

"Suflet, felicitari, dintotdeauna am crezut in tine si sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul si marii profesionisti au opinia mea! Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti!", i-a transmis soprana lui Cezar.

Sursa foto:www.ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare