Vedete din Romania

#Christian Sabbagh fiica #vedete intern #christian sabbagh #showbiz

Christian Sabbagh, neputincios in fata bolii fetitei sale! 

Christian Sabbagh si sotia sa trec prin clipe pe care doar un parinte le poate intelege! Fetita cuplului, in varsta de aproape doua luni, s-a imbolnavit, iar ingrijorarile proaspetilor parinti a fost accentuata de situatia din spitalele din Romania. 

Christian Sabbagh am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. "Avea doar o banala febra", dupa cum s-a exprimat medicul de garda. Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat ! Eu,in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva ? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa. Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti!”, si-a descris Christian Sabbagh experinta cu spitalul de stat. 
“Sistemul medical din Romania! Copilul meu se afla in stare grava, dar jur pe Dumnezeul meu ca voi merge pana in panzele albe . Acum inteleg de ce DNA-ul e o instituie hulita in Romania, retine prea multi oameni care fac rau!”, a completat Christian Sabbagh. 

Revolta si mai mare a simtit jurnalistul dupa ce a citit despre un alt caz. 



Din fericire, starea micutei Anais pare sa se fi ameliorat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare