Vedete din Romania

Christina Aguilera este o mama fericita

Proaspata mamica, Christina Aguilera a dezvaluit astazi intr-un interviu telefonic aspecte noi din viata ei, de cand s-a nascut baietelul ei, Max. Ea a spus ca postura nou de mama o inspira pentru a lansa un nou album, povesteste UsWeekly. Ea a declarat unui post de radio din Los Angeles ca fiul ei o ajuta in cariera, fiind muza noului album, amintindu-si cu drag perioada in care era insarcinata. “Toata aceasta experinta minunata a vut loc in timpul sarcini mele. Ma simt plina de ispiratie. Am atatea ganduri pe care trebuie sa le scriu. Este minunat.”, a declarat cantareata.

Plina de Inspiratie

Cand a fost intrebata daca experineta sarcinii va avea un rol la alcatuirea noului album, aceasta a declarat: “Cu acest nou album vreau sa ma distrez. M-am tot gandit la toate detaliile in ultimele 9 luni din viata mea, cat timp am fost insarcinata.” “In acest album voi fi o noua persoana, total diferita”, a mai adaugat artista.

Max a fost botezat

Christina Aguilera, care a vandut pozele cu baietelul ei contra sumei de 1 milion de dolari americani, a mai vorbit si despre ceremonia de botez si circumcizie a baietelului ei. Evenimentul s-a petrecut in casa celor doi tineri parinti. “Sotul meu este evreu, dar eu nu am avut nici cea mai vaga idee despre ce inseamna aceatsa ceremonie. Am invitat mai multi prieteni la noi acasa, sa ne fie alaturi cu aceasta ocazie”, a declarat cantareata.

Lanseaza un nou DVD

Cantareata mai are inca un motiv de bucurie, ea lanseaza in seara asta, noul dvd Back to Basics. Este pentru prima data cand isi va face o aparitie publica dupa ce a nascut. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare