Vedete din Romania

# alina binder # socru principele nicolae #principele Nicolae

Cine este socrul Principelui Nicolae. Detalii interesante din viata "principesei"

Principele Nicolae a fost exclus din linia de succesiune, insa regele Mihai si-a dat acordul ca nepotul sau sa se casatoreasca cu Alina Binder, cu care s-a casatorit de curand in mare secret.

Alina Maria Binder este o fire discreta si a lucrat la departamentul de relatii publice a Asociatiei Aviatorilor, o companie condusa chiar de tatal tinerei, Heinz Binder.

Aceasta companie a avut rolul de recupera pensiile fostilor piloti pre vremea lui Emil Boc, situatie in care s-a aflat chiar si tatal Alinei.

Potrivt click.ro, in 2013, Heinz Binder a primit, printr-o decizie a Tribunalului Bucuresti, suma de 45.096 lei (aproximativ 10.000 euro la acea data), suma care i-a fost oprita din cuantumul pensiei in perioada 2010-2012. Pensia i-a fost recalculata, începand cu 1.04.2012, la 4.750 lei (peste 1.000 euro), iar decizia a ramas valabila si azi.

Alina Binder a devenit cunoscuta odata cu relatia pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiul politicianului Vasile Blaga, fost ministru de Interne. Alina Binder are un frate, Mihai, care lucreaza pentru Microsoft, parintii celor doi fiind Rodica si Heinz Binder.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare