Vedete din Romania

#showbiz #elena baguci #andreea diaconu #vedete intern #modele romance #romance Vogue #Michaela Bercu #romance celebre

Cine sunt romancele de pe copertele celor mai prestigioase reviste din lume

Sunt frumoase, feminine, expresive si disciplinate. Au reusit sa patrunda in cele mai elitiste cercuri ale industriei de moda si frumusete, ajungand pe copertele celor mai prestigioase reviste din lume. Ele sunt manechinele de origine romana care s-au afirmat peste hotare si au castigat statutul de "modelele momentului" de-a lungul timpului. Vezi cine sunt frumoasele care ne fac cinste!

Andreea Diaconu

Numarul din septembrie 2014 al revistei Vogue o infatiseaza pe romanca Andreea Diaconu, care zambeste seducator alaturi de alte manechine de top ale lumii: Joan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun si Vanessa Axente. Pictorialul a fost realizat de fotograful de moda Mario Testiono si poarta numele de "The Instagirls", modelele momentului care promoveaza hainele sezonului.

La doar 23 de ani, Andreea Diaconu nu se lauda doar cu aceasta aparitie impresionanta in celebra revista de moda. In luna februarie 2013, a pozat pentru Vogue Paris in cadrul unui pictorial dedicat cartierului newyorkez Manhattan, fiind considerata "revelatia numarului februarie 2013". Modelul a aparut si pe coperta editiei din 2013 Vogue Paris, iar prima sa defilare pe podium a fost la New York Fashion Week primavara-vara 2007.

CITESTE SI:

Mostenitorii lui Patriciu, buni de plata? Vezi ce dosare penale lasa in spate omul de afaceri!
Traim pe credit! Consumam mai mult decat producem!

Vrei sa pari mai inteligent? Iata ce ai de facut!

 


Michaela Bercu

Michaela Bercu este un celebru fotomodel de origine romano-israeliana care detine titlul onorant de "prima romanca care a ajuns pe coperta Vogue". Aparitia frumoasei Michaela pe prima pagina a publicatiei de moda a avut loc in luna noiembrie 1988 si a fost urmata apoi de un sir lung de pictoriale pentru alte zeci de reviste importante, precum "Cosmopolitan" sau "Sports Illustrated".

Michaela Bercu a jucat chiar si celebrul film "Dracula", in rolul unei vampirite ispititoare, alaturi de Keanu Reeves, Safie Frost si Monica Bellucci. La 42 de ani, Michaela isi continua cariera, in calitate de model plus-size.

 

 

Sursa foto:abbanibi.com

Elena Baguci

In luna iulie 2007, frumoasa romanca Elena Baguci aparea pe coperta revistei Vogue Spania, cu o mimica sobra si seducatoare in acelasi timp. Fotograful de moda Regan Cameron a fotografiat-o pe Elena intr-o tinuta cu aplicatii metalice Burberry Prorsum.

Modelul stabilit in New York a fost inclus in topul "Vogue's Models 2006", in care cele mai apreciate manechine ale lumii sunt fotografiate de cei mai celebri fotografi de moda ai momentului. Elena Baguci a aparut in pictoriale si pe copertele multor reviste de prestigiu in afara de Vogue, precum Id Magazine, Marie Claire sau Glamour.

Sursa foto: missosology.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare