Vedete din Romania

#horia brenciu #tudor chirila #showbiz #x-factor #vocea romaniei #vedete intern #replici vedete

Circ intre jurati. Vocea Romaniei sau X Factor - care show este mai penibil?

Cum ar fi show-urile de talente fara un pic de zazanie intre jurati? Plictisitoare, cu siguranta. Pe asta au si mizat, se pare, producatorii atunci cand au format juriile. De aceea, nicio replica de-a lui Banica Jr. nu va ramane netaxata de Brenciu, iar Moga si cu Tudor Chirila vor avea mereu cate un subiect de contre.

Spirite incinse la "Vocea Romaniei"

Sursa foto: infomusic.ro

Cearta "la cutite" aseara intre antrenori, in prima editie a celui mai nou sezon al show-ului "Vocea Romaniei". Scandalul s-a iscat de la un concurent care a interpretat o melodie rock. Chirila l-a dorit enorm in echipa lui, dar pana la urma a ajuns la Moga. Nu inainte ca intre cei doi sa se dea o lupta apriga. Chirila l-a provocat pe Moga sa arate ca stie sa cante la chitara. Compozitorul a pus mana pe o chitara pentru a demonstra ca se pricepe sa cante.


Sursa foto: wowbiz.ro

CITESTE SI:

Gelozia distruge case. 3 vedete macinate de banuieli
Cristian Munteanu, primul roman care a aparut in National Geographic: "M-am intrebat daca am ce sa caut acolo"
Trafic de influenta? Smiley si-a "angajat" iubita la Pro TV


"Ce chitari? Ce distors? Ca-l mananc pe el de distors...", a comentat Tudor Chirila. "Ati distrus radioul. Nu mai poate ajunge o chitara pe radio", a adaugat el, indreptandu-si apoi oful catre Smiley. Nici Moga nu s-a lasat si l-a comparat pe Tudor Chirila cu Horia Moculescu. "Nu stiu sa cant la chitara, dar stiu ca imi place muzica", a mai spus el.

Sursa foto: wowbiz.ro

"Nu stii nici unde sa cablezi chitara. Ce dracu'! In Anglia te huiduiau de mult", i-a spus Chirila lui Moga in timp ce acesta se pregatea sa cante la chitara, unde a improvizat un cantec.

Pana la urma, interpretarea lui Moga la chitara l-a facut pe concurent sa mearga pe mana compozitorului.

Rivalitati la "X-Factor"


Sursa foto: cancan.ro

Rivalitatea dintre Horia Brenciu si Stefan Banica Jr. nu mai e demult un secret. Tot de la unul dintre concurenti s-a declansat in timpul auditiilor de la "X-Factor" un schimb de replici intre Horia si Stefan. "Daca vrei sa apari intr-un spectacol, Banica iti ofera Sala Palatului, eu - Romexpo", i-a spus Horia Brenciu concurentului. "Macar eu nu cant 20 de coveruri si doar doua piese proprii" a fost una dintre replicile lui Stefan Banica Jr.


Sursa foto: radardemedia.ro

Mai nou, Horia a gasit alt nod in papura. Ii acuza pe colegii lui de pupitru ca fumeaza prea mult. "Cea mai mare problema a lui Stefan, dar si a Deliei este ca fumeaza amandoi in draci. Un lucru de care am sa ma ocup personal de acum incolo este sa-l fac pe Stefan sa se lase de fumat! Eu vreau ca el sa aiba o viitoare familie fericita si sanatoasa. De multe ori nu am putut vorbi cu el pentru ca fuma sau mirosea a tutun", a spus Horia, lasand sa se inteleaga ca ii pasa mult de sanatatea colegului sau.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare