Vedete din Romania

Claudia "este prea buna pentru telenovele"

Claudia , alias Sexxy, a primit numeroase propuneri de a juca in seriale de televiziune , insa le-a declinat pe toate. Ea spune ca are reale calitati actoricesti, pe care ar fi dispusa sa si le etaleze numai intr-un rol cu adevarat important, relateaza Click. Cantaretele din show-biz-ul autohton sunt asaltate cu oferte de a juca in telenovele sau de a prezenta diverse emisiuni televizate. Nici Claudia, cunoscuta ca Sexxy, nu face exceptie. Insa solista spune ca a refuzat toate aceste oferte, in special din lipsa de timp. “Cred ca este mai bine sa ma ocup de muzica. Cu toate acestea, prietenii mei imi spun ca am un talent actoricesc deosebit, in special datorita simtului umorului extrem de bine dezvoltat. Sunt prea buna pentru telenovele!”, a declarat Claudia, in ultima editie Click.

Isi doreste un copil

Pe de alta parte, solista in varsta de 27 de ani considera ca a ajuns la varsta potrivita pentru a da nastere unui copil. “Iubesc foarte mult copiii si ma incanta ideea de a deveni mama. Dar pana acum nu a fost sa fie”, a mai spus cantareata. Pana una-alta, insa, Claudia se pregateste sa se mute in casa noua , caci, peste mai putin de o luna, va primi cheile de la noul sau apartament. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare