Vedete din Romania

#claudia patrascanu mamica #Claudia Patrascanu a nascut #nastere Claudia Patrascanu #claudia patrascanu

Claudia Patrascanu, din nou mamica! Primele declaratii

Claudia Patrascanu a devenit mamica pentru a doua oara. Vedeta a adus pe lume un baietel perfect sanatos, pe nume Nicolas Mihail. Cantareata mai are un baiat in varsta de doi ani, impreuna cu sotul ei, Gabi Badalau.

"La 19:25 a venit pe lume un ingeras scump! Sa ai viata lunga si fericita, Nicolas Mihail", a scris o tanara care s-a aflat in sala de nasteri alaturi de Claudia Patrascanu, potrivit ele.ro.

Sotul Claudiei a facut primele declaratii despre fericitul eveniment. Se pare ca artista trebuia sa nasca peste cateva zile insa apa i s-a rupt mai devreme, fiind nevoita sa mearga de urgenta la spital.

"A fost un pic mai ciudat, diferit fata de primul copil. Claudia era acasa cu Gabriel. Eu eram in oras si s-a rupt apa. M-a sunat foarte panicata. In 5 minute am ajuns acasa si am fugit imediat spre spital. Chiar ieri parca a simtit Claudia si m-a rugat frumos sa raman pe langa casa si am ajuns foarte repede. Am ajuns la spital, a stat vreo ora pana au venit doctorii, iar apoi, cred ca in 30 de minute, a venit pe lume micutul," a declarat Gabi Badalau pentru Antena Stars.

Acesta a mai precizat ca nu au existat complicatii la nastere. "Complicatii nu au fost, dar dureri au fost, mai ales de acasa pana la spital. Nu pot sa descriu in cuvinte. Nu l-am vazut, astazi mergem in vizita la fratior.", a mai spus sotul Claudiei Patrascanu.

Sursa foto: national.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare