Vedete din Romania

Connet-R in duet cu Liviu Guta

Cei doi cantareti s-au hotarat sa colaboreze la doua piese, dupa ce Connet-R l-a auzit pe manelist interpretand cateva melodii foarte grele si a fost uimit de vocea sa, informeaza Cancan.

"Eram in studio si lucram la cateva beat-uri. El venise tot cu treaba si i-a placut foarte mult ce faceam eu acolo. Brusc, a inceput sa cante o melodie a celor de la . M-a lasat masca. Iar cand l-am auzit interpretand cateva ale lui Edith Piaf, i-am propus sa colaboram", a declarat Connet-R.

Cei doi au lucrat la doua piese in limba engleza, "Don’t play with me" si "All my boys", care urmau sa fie difuzate in Germania dar, din cauza unor neintelegeri cu cei de la casa de productie de acolo, cei doi artisti au renuntat la proiect.

"Nu ar fi mers difuzate decat afara, pentru ca la noi lumea inca are prejudecati . Am pus piesa la o petrecere data de Marius Moga intr-un club din Bucuresti , la care erau invitati mai multi artisti. Tuturor le-a placut foarte mult, dar cand au aflat ca o cant eu cu Liviu Guta , nu stiau cum sa plece mai repede de acolo", a mai declarat Connet-R.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare