Vedete din Romania

#Stefan Banica Jr copii #vedete intern #showbiz #stefan banica jr

Copiii lui Stefan Banica Jr l-au parat Andreei Esca! Motivul pentru a facut-o “taranca” pe Violeta

Copiii lui Stefan Banica jr. a fost dat in vileag de copiii sai, Radu Stefan - in varsta de 15 ani- si Ana Violeta, de 9 ani.

Invitat la radio cu Andreea Esca, stefan Banica jr. a ascultat cu mare atentie ce spun copiii sai despre el!

“Stefan a crescut. E la o varsta foarte perculoasa, dar e un copil tare bun. Mi-as dori sa nu fie influentabil, sa fie cu picioarele pe pamant. M-am uitat la niste poze cu el si cu mine. Seamana. E unu la unu, cu mentiunea ca el a mai frumusel, are ochii albastri. E talentat la dans, e si bucatar talentat, are multe aptitudini, l-am vazut si la teatru, pe scena! Merge la niste cursuri pentru a-si dezvolta increderea in el. Violeta e o bomba cu ceas. E foarte desteapta, jucam macao, iar cand vede ca pierde nu mai joaca. Sunt atat de fericit ca e fetita, pentru ca sunt doua relatii diferite. Eu am fost convins ca o sa am doi baieti, ca tata si ca bunicul meu”, a marturisit artistul la radio Europa Fm.

Radu Stefan a spus despre el ca este activ, ca are simtul umorului si l-a invatat sa fie punctual. La randul sau, baiatul lui Banica nu a ramas dator si l-a facut pe artist sa fie optimist, calitate care ii lipsea.

Cu Violeta, Stefan Banica joaca carti. “Se mai si supara si pe mine. De exemplu, la carti, eu castig, iar el arunca apoi cu ele pe jos, pentru ca se supara”, i-a marturisit fetita senina Andreei Esca. Surprins de afirmatiile Violetei, Stefan a inceput sa rada si sa-i atraga atentia ca lucrurile nu stau chiar asa: “Ce taranca! De ce minti, mai, tati, mai? Eu castig, de fapt. Violeta e foarte desteapta, jucam macao si cand vede ca pierde nu mai joaca, iar eu ii spun tot timpul ca trebuie sa-si ia revansa”, a completat amuzat artistul.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare