Vedete din Romania

# boala ileana ciuculete # moarte ileana ciuculete #Cornel Gales #ileana ciuculete

Cornel Gales acuza medicii pentru moartea Ilenei Ciuculete

Pentru prima oara de la moartea sotiei sale, Cornel Gales a facut dezvaluiri despre boala de care a suferit aceasta.

Sotul Ilenei Ciuculete a marturisit ca nu a apucat sa apeleze la tratamentele naturiste, pentru ca in cazul cantaretei de muzica populara nu a mai fost timp. Boala a macinat-o rapid. Pentru prima data, Cornel Gales a declarat ca nici medicii nu a facut tot ce ar fi trebuit pentru sotia sa.

“In medicina alopata exista niste reguli, se numesc protocoale. In ultimele zile, eram in punctul terminus, i-am spus doctorului sa incercam si altceva. Mi-a spus ca exista aceste protocoale peste tot in lume si nu poate trece peste ele (…) La Ileana a fost mai rau ca la Denisa, la ea lichidele se acumulau in tesutul adipos, nu in abdomen, si nu puteau fi scoase. Era mult mai grav, eram disperat ca era injectata permanent cu un medicament care stiam si eu ca in scurt timp ii blocheaza rinchii. Medicii insa nu au vrut sa incerce si altceva”, a povestit Cornel Gales in cadrul unei emisiuni TV.

“In medicina alopata exista niste reguli, se numesc protocoale. In ultimele zile, eram in punctul terminus, i-am spus doctorului sa incercam si altceva. Mi-a spus ca exista aceste protocoale peste tot in lume si nu poate trece peste ele (…) La Ileana a fost mai rau ca la Denisa, la ea lichidele se acumulau in tesutul adipos, nu in abdomen, si nu puteau fi scoase. Era mult mai grav, eram disperat ca era injectata permanent cu un medicament care stiam si eu ca in scurt timp ii blocheaza rinchii. Medicii insa nu au vrut sa incerce si altceva”, a povestit Cornel Gales. - See more at: //www.stirilekanald.ro/cornel-gales-pentru-prima-data-de-la-moartea-ilenei-ciuculete-acuza-medicii-nu-au-vrut-sa-incerce-altceva-au-respectat-protocoalele-17027307#sthash.G3P2xfEv.dpuf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare