Vedete din Romania

Cosmina a renuntat la viata de noapte

Dupa ani de zile pe care si i-a petrecut in clubul Dumars, din Capitala, Cosmina a decis ca a venit vremea sa o lase mai moale cu noptile nedormite. Nu de alta, dar oboseala si-a spus cuvantul si, din cauza programului aglomerat a slabit sapte kilograme. Pentru ca a reziliat contractul cu euro pe care ii castiga lunar.

Rolul pe care l-a avut in serialul de televiziune “ Baieti buni ”, difuzat la PRO TV, in urma cu doi ani, i-a deschis Cosminei apetitul pentru actorie. Asa ca a fost mai mult decat incantata atunci cand a primit propunerea de a juca in productia TV “17”, produsa de Mugur Mihaescu .

“Sunt foarte ocupata cu filmarile, care ma solicita de dimineata pana seara. La inceput, aveam petrecere in club pana la ora 6.00, dormeam vreo patru ore si apoi mergeam pe platourile de filmare. Dar nu mai rezist in ritmul asta si am hotarat sa inchei contractul cu clubul”, a declarat Cosmina, pentru Click!.

Continuarea in Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare