Vedete din Romania

Cosmina Pasarin, planuri de vacanta

Bruneta si iubitul ei se pregatesc de concediu. Singurul pe 2008. Cosmina Pasarin si Andrei Motoc, alias DJ Pagal , si-au planuit, pentru perioada Sarbatorilor pascale, o vacanta in doi, la soare, care sa le satisfaca nevoia de odihna si sa le asigure bronzul pentru tot restul anului, povesteste Cancan.

Desi nu au ales inca destinatia, un lucru este sigur - va fi una exotica. Din cauza proiectelor profesionale pe care le au, Cosmina si Pagal petrec destul de putin timp impreuna si tocmai de aceea, doua saptamani vor fi numai ale lor.

Cuplul intentioneaza sa profite din plin de vacanta de Paste , deoarece dupa, Cosmina va incepe filmarile la un lung metraj si va petrece pe platouri luni bune.

"Deocamdata, nu pot dezvalui prea multe despre acest proiect. In momentul acesta, imi sta gandul numai la vacanta. Abia astept sa lenevim impreuna la plaja si sa nu ne mai intereseze de nimeni si de nimic", a povestit Cosmina, care a tinut sa dezminta zvonurile conform carora s-ar fi despartit de Pagal. "Ne iubim ca la inceput!"


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare